Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona:((

Obfite krwawienie przy przyjmowaniu tabl. Anty.

Polecane posty

Gość zaniepokojona:((

Hej. Nie wiem czy powinnam sie denewrwowac... Jestem w trakcie przerwy miedzy opakowaniami i we wtorek jak zwykle dostalam krwawienia z odstawienia. Jednak wczoraj pod wieczor zaobserowowalam ze krwawie dosc obficie, a dzis rano obudzilam sie z zakrwaiwonymi majtkami i przescieradlem mimo podpaski.. Odkad biore tabletki to chyba mi tak nie lecialo jeszcze:( rowniez w nocy towarzyszyl mi silny bol brzucha i dlugo nie moglam zasnac. Podczas poprzedniej przerwy az tak nie krwawilam.. Czy powinnam sie nie pokoic? Czy moge przyjac kolejna paczke tabletek? Jestem z dala od miejsca zamieszkania i nie mam dostepu do swojego ginekologa a jutro powinnam przyjac 1 tabletke... W ogole to odnosze wrazenie ze co przerwe jest tak ze poki nie wezme 1 tabl to krwawienie nie zacznie ustepowac. To normalne?

spokojnie tez przez to przechodzilam :/ czasami to wydawalo mi sie ze mam jakis krwotok jak siedzialam na sedesie !!! organizm szaleje po odstawieniu tab - i to ze poprzednim razem tak nie mialas to nic nie znaczy - poprostu teraz organizm zareagowal inaczej - nie martw sie tez tak mialam