Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

nie lubie zagranicznych imion u polakow !

Polecane posty

Gość ble ble plus dla ciebie
ja też nie lubię. jakieś dżesiki brajany alany.

coraz bardziej poularne sa w polsce takie zagraniczne imion ale zawyczaj zenskie jak np Marika nie wiem po co ludzie nadaja zagraniczne to mi sie wydaje glupie nie piekne sa polskie imiona ?

znam osoby z nietypowymi imionami i szczerze mowiac wole takie niz anki, agnieszki, doroty itd chociaz jest tez sporo polskich imion tych bardziej znanych, ktore lubie

Gość przeżyjemy to jakoś że nie
lubisz :) Dobrze, że tylko takie zmartwienia masz :D

moja wnuczka urodzona w UK ma na imie Noemi,mialalm mieszane uczucia ale jakos przywyklam :)

Rodzice nadają dzieciom zagraniczne imiona gdyż może - w niedalekiej przyszłości - wyjadą z Polski. Jeśli ktoś na stałe mieszka w innym kraju to po co ma nadawać dzieciom polskie imiona? Często są one trudne do wymówienia dla obcokrajowców i prawdę mówiąc - wcale nie są aż takie piękne.

Gość jhbjher
smieszna sa te imioona i w wiekszosci patologia nazywa tak swoje dzieci,ludzie wyksztalceni nie dadza dziecku na imie dzesika czy paola a najsmieszniejsze jest jak taka dzesika ma na nazwisko kowalska :o

Co z tego ze maja problem z wymowa to polak myslicie ze ktos by nazwal po polsku bo u nas mieszka watpie x a stare polskie imiona sa piekne i nie trzeba wymyslac jakis dziwacznych zagranicznych

Gość moj syn ma Alex
a corka Drew:)

Gość jamajamaj
Pollacy niestety bardzo często nie szanują swojej kultury, tradycji i chcą być bardzo "europejscy". Jak na mój gust to trochę śmieszne. A jeśli ktoś mieszka na stałe za granicą i chce żeby obcokrajowcy nie mieli problemów, to może znaleźć takie imię, które i u obcokrajowców funkcjonuje i nie jest trudne do wymówienia, np. Adam dla chłopca

Gość hjmnh gjbnk,m
moj syn ma Alex--- jak pies he he drew tez po chuju

Gość a w dupie mam wasze
poslkie wsiowe imiona :O🖐️

Gość na kazdym kroku jakie
marysie anki kaski agnieszki imiona do chuja nie podobne :D:D

Gość na kazdym kroku jakie
dla polaczkow moze i fajne ale dla zagranicy to pkina gdy ktos sie przyznaje ze ma na imie Katarzyna Novak :D:D

A co mnie obchodzi co zagranica mysla o naszych imionach a jak tobie kochana zalerzy co zagraniczni mysla o naszych imionach to ci wspulczuje 🖐️

Ja lubie takie normalne polskie imiona ale nie cierpie typu Zosia , Marysia, Stasia itd. Wszystko jest kwestia gustu imiona tez. Troche dziwnie w Pl brzmia wg mnie Briany, Jessici itd do tego z dziwna pisownia ale jesli ktos chce tak nazwac wlasne dziecko tak - jego sprawa. Mi sie tez podobaja zagraniczne imiona ...

Gość xantrypa
nie calkiem na temat ale troche -- ja kiedys slyszalam jak ludzie opowiadali ze ktos tam mial jechac do niemiec aby urodzic dziecko po to aby nadac mu wlasnie IMIE - a ze tu mozna nadac kazde imie wiec ktos wymyslil bardzo orgyginalne dla swojego dziecka - nadali mu imie Hrabia - no i dziecko ma w papierach tak - Hrabia jan kowalski ! - a myslicie ze nie spotkalam gdzies - nie pamietam juz gdzie, wlasnie imie Hrabia !

Gość xantrypa
dobre cooo ? teraz jazda do nim. dawajcie imiona !