Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupowałyście na allegro?

dziewczyny kupowałyście ubrania ciążowe na allegro?

Polecane posty

jeżeli tak to od kogo? ja mieszkam w małej miejscowości i nie ma tu żadnego sklepu z odzieżą dla ciężarnych, a nie czuje sie na siłach żeby jechac do sąsiedniego miasta na zakupy. dlatego chciałam cos kupić na allegro. Niestety raz się sparzyłam jeżeli chodzi o odzież ciążowa. Niby komentarzy ponad 3 tys pozytywnych, tylko 27 neutralnych a przysłali mi takie gówno!!, że od razu odesłałam chciałam zwrotu pieniędzy.

Gość Ja mam jedynie
odzież ciążową z branco, na necie też mają swoją stronkę.

Gość wnuczka do orzechów
dostałam od mamy, lezały na strychu i wystarczyło wyprać

ja nie mam od kogo dostac bo wszyscy z rodziny i kolezanki sa wieksi ode mnie a ja jestem niska i dosyć szczupła. Nosze rozmiar s-m a koleżanki i bratowa L. A na allegro jak zamówiłam to na fotkach wyglądały bardzo ładnie a dostałam takie badziewie , ze nie dosc że dużo za duze to jeszcze z takiego tandetnego materiały że wstyd założyć

Gość lamaniana29
tak to jest na allegro. kiedys zamowilam spodnie xxl a jak przyszly to moja kolezanka rozmiar 36 akurat sie w nie zmiescila.. jezeli nie zamawiasz rzyczy znanych firm to nie wiesz co przyjdzie. zreszta ogolnie ludzie oszukuja.. juz pare razy kupowalam rzecz jako nowa a przychodzila sprana szmata...sa ludzie i ludziska :)

ja od wielu lat zamawiam na allegro i zawsze wszystko było ok, tylko akurat jak potrzebuję ciuszków ciążowych to sie sparzyłam. A ten pas ciążowy to mi ałe piersi zakrywał taki był wielki

Ja na allegro kupiłam tylko staniki do karmienia. Ale nie pamiętam już od kogo. Ja ubrania kupuję tylko jeśli ktoś ma 100% komentarzy pozytywnych, chyba że neutralne były na temat kosztów przesyłki np.

Gość gość
ciuchy ciążowe na allegro, które nie sa dobrych producentów to szmaty. Jak kupisz ciuch za 30 zł z kradzionego zdjęcia to nie oczekujcie dobrej jakości, ja sie na to nadziałam, zdjecie sukienki z mama liciuous ( oryginalna ok 150 zł ) a podróba z kiepskiej tkaniny która nie dotrzymała nawet pierwszego prania - 30 zł. Od tej pory kupuję tylko dobrych producentów.

Gość gość
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16278307 u tego uzytkownika kupilam spodnie a tu kupilam getry allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15979550

Gość gość
tak, kupowałam u sprzedawcy dynia71. Sprzedaje ciuchy głównie z BonPrixu, i licytowałam czasem za grosze :). I to nowe :D. Dodam że przed ciążą nosiłam rozmiar 42, i w ciąży też mogłam u niego spokojnie kupować ciążowy rozmiar 42 ;)!

Ja kupiłam sobie spodnie jeansowe w ciazowym miałam dosłownie na sobie 2razy.mam paragon i wszystko.mogę sprzedać. Jestem już przed rozwiązaniem.z oryginalnego sklepu ale nie pamiętam napisu z metki coś na B. :) Jak ktoś chce kupić mogę zrobić zdjęcie i sprzedać.

Gość gość
Odzież ciążowa jest brzydka a niskie osoby to już w ogóle mogą zapomnieć,że cokolwiek sobie kupią w takim sklepie.Ja nie miałam ani jednego ciucha ciążowego.Wszystkie normalne tylko rozmiar większe.

Gość gość
w H&m mają ładne rzeczy porządnie uszyte sama użytkuję i na pewno wszystko odsprzedam bo są jak nowe niektóre założyłam kilka razy i już raczej nie ubiorę bo i tak mam leżenie do końca ciąży i tyle mi nie trzeba, a kupiłam znaczną ilość Myślę że powinnaś bardziej poszukać od osób prywatnych nie jakiś lumpeksów internetowych

Gość gość
A ja kupowałam na allegro ciuszki z H&M, są dobrej jakości, a na allegro były tańsze niż w sklepie, a w super stanie. H&M ma ciążową rozmiarówkę normalną: czyli jeśli nosiłaś przed ciążą 38 i grubniesz głównie na brzuchu to kupujesz też 38 i powinno pasować. U mnie przynajmniej pasowało.;)

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA