Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraja 86

FILMY i ex zryly mi banie :/ Nie moge byc szczesliwa w zwiazku! :/

Polecane posty

Gość masakraja 86

Moj ex byla jak ksiaze z bajki :-) bylismy razem 4 lata, zaczelismy byc razem kiedy mialam 17, byl cudowny , opiekunczy, slodki, chcal czekac z seksem do slubu wierzac ze cialo i dusze nalezy oddac tylko tej jednej osobie - zonie/mezowi, nosil mnie na rekach, pisal wiersze...niestety roznica wieku (byl 5 lat starszy) sprawila ze nasze drogi sie rozeszly - on chcial juz zakladac rodzine, ja isc na studia... teraz jestem z facetem 3 lata jest rowniz cudowny ale brakuje mi wiele rzeczy ktore dawal mi ex...jakby obudzil mnie z tego snu w wiare o romantycznosci i tzw ksieciu z bajki, spal pzrede mna z 4 babkami w tym ial jedna jednonocna przygode podczas ktorej stracil prawictwo, zwaizek jest dosc monotonny bez niespodzianek, sypiamy ze soba ale ja jakos nie czuje sie z tym za dobrze, zwlaszcza ze stracil cnote w taki sposob kiedy dla mnie i dla ex bylo to tak wazne i magiczne :/ zycie jest okrotne :/

Gość nie jestess sama
tez niemoge sie pogodzic z przeszloscia faceta i jego zachowaniem porownuje go do mojego ex choc mu o tym nie mowie, czas dorosnac :/ tylko jak???!!!

Gość na fajnych facetów
trafiasz na fajnych facetów :)

Gość masakraja 86
piszesz serio czy to mialo byc ironicznie? :p :p

Gość na fajnych facetów
a swoją droga ja na twoim miejscu autorko zaczęłabym szukac kontaktu z ex, zorientowała sie odnośnie jego aktualnej sytuacji uczuciowej i ewentualnie próbowała od nowa rozkochać :P

Gość masakraja 86
od naszego zwiazu minelo 8 lat, ma zone i urodzila mu sie corka

Gość masakraja 86
a on jest Twoim pierwszym w lozku? mi seks nie sprawia przyjemnosci i sie obawiam ze to wlasnie ma podloze psychiczne :/

Gość yyyyyyyyyyyyy a przepraszam
o jakie filmy chodziło bo nic nie napisałaś o tym w końcu?;/

Gość masakraja 86
nie bede wypisywac tytulow, ogolnie filmy romantyczne pokazujace jak to afcet kocha kobiete mimo wszystko i jest dla niej w stanie zrobic wszytsko