Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 6klasisty

EGZAMIN SZÓSTOKLASISTY - czyje dzieci pisaly?

Polecane posty

Gość tjml
Dobra ja nie będę dyskutować z debilami mam ważniejsze rzeczy do roboty. Medycyna czeka.

Gość tjml
Bo jesteście durniami. Tyle wam powiem myślicie że takie inteligentnie jesteście.

Gość ja tez widze zaprzeczanie
To przeciez ludzie sie dziwili dlaczego latwiejszy przy dysleksji i z jakiej racji a ty odpisalas jeszce "Suchaj ja robiłam łatwiejszy i..." i dalej szlas w zaparte ze mialas latwiejsze testy

Gość ja tez widze zaprzeczanie
to sa twoje slowa, sama w 2 czy 3 postach napisalas ze miala arkusz zadan łatwiejszych czemu temu teraz zaprzeczasz? bo co? bo wydalo sie ze nie wiesz o czym piszesz i ludzie wysmiali , ze bzdury wciskasz z tym latwiejszym arkuszem, a ty nadal swoje wpisy tu wrzucalas ze miaals latwiejszy i koniec , nie przegadasz Mialas latwiejszy? pisalas kilka razy ze tak, dla mnie to bzdura

Gość taaa medycyna:D
tjml o medycyenie możesz pomarzyć, bo matolow tam nie przyjmują:D a po twoich wpisach mam takie zdanie o tobie :P

Gość tjml jestes matacz
nie strasz ,ze ty przejdziesz 6 lat medycyny? jak nawet skonkretyzowac mysli nie potrafisz tylko sie motasz i krecisz, co wpis co innego tutaj walisz :D No ale teraz studia to pikus, placisz to przechodzisz. Nawet na forum sam nie wiesz jakie testy pisalas, raz latwiejsze, teraz wychodzi ze nie latwiejsze. Nie wiesz samej o co ci chodzi :D Dla mnie to smiech an sali co napisalas, ze związku z tym,ze mials dyslekcje to mialas latwiejsze testy z matm.pols. itd. Zgroza

Gość tjml jestes matacz
taaa medycyna dokladnie, tez tak mysle

Gość tjml
Nie miałam łatwiejszych testów końcowych nigdzie tak nie napisałam miałam tylko 3 a 30 nim dużej. A jeśli chodzi że niby nie dostanę się na medycynę ja juź na niej jestem. Będę stomatologem.

Gość tjml
Ja wiem bo pisałam w gimnazjum lepiej od ciebie więc Sorry ale twoje komentarze są wręcz głupie.

Gość Wstydz sie ,ze za ciebie Twoje
Wiesz, az wstyd abym Ja tobie Twoje wypowiezi tutaj wklejala.Prosze, czytaj i przepraszaj za glupote ---"w gimnazjum odczuwałam same plusy testy z matmy i polskiego miałam łatwiejsze" ---"Suchaj ja robiłam łatwiejszy i chodziłam na kółko " Czy to malo, ze stwierdzials tu ,ze mialas latwiejsze testy a teraz zapierasz sie ze tak nie napisalas? przecioez to sa twoje slowa ,twoje zdania Co do studiow, to dzisiajsza "wystudiowana "mlodziez to pozal sie Boze jakie to gamonie z roznymi swistkami na stuadia uczeszcają, tak jak ty z dysleksją i chwalisz sie ze mialas latwiejsze testy Kiedy ja studowalam, to dopiero byl wycisk, nawet matury bys nie prezszla jesli bys takie waly tam pisala, jakie tutaj , calkowicie zbiezne

Gość Wstydz sie ,ze za ciebie Twoje
rozbiezne

Gość rfgghfd
Kto

Gość a gimnazjum kiedy pisze
a kiedy są 3 gimnazjalistow egzaminy?

Gość klęsk
Gimnazjum pisze 23, 24 i 25 moja córka ma wtedy wolne