Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość Julitaaa1987
pozdrowienia od wrzesniowki 2013;) Mi rowniez ciezko bylo zlapac sie w temacie gdzie dziewczyny pisaly ze soba juz od dawna ;)

Gość Julitaaa1987
Teraz juz troszke lepiej ale dokucza mi zgaga i bole kregoslupa;) Ale to glownie przez to ze caly dzien biegam z energiczna 3 latka jaka mam w domu;) 1 trymestr natomiast fatalnie.. Mdlosci, sennosc, zawroty glowy, infekcje ,migreny ;) A jak u Ciebie samopoczucie?:) Ktory jestes tydzien rowiesniczko?;)

Ja jestem w 12 tygodniu i czuje się strasznie. Mdłości, wymioty, zawroty głowy mam codziennie. Modlę się żeby to minęło bo jestem nie do życia;/ Ojjj jak masz rozbrykaną 3 latkę to masz co robić :) Moja to jest pierwsza ciąża myślałam że będę ją przechodzić jak moje siostry czyli zero dolegliwości ale niestety Ja mam wszystko;/ Termin mam na 20 października a TY????

Gość Julitaaa1987
Nic sie nie martw jestes blizej konca tych dolegliwosci . Ja mialam dokladnie tak samo jak Ty do 12/13 tygodnia wlasnie. Najgorzej wspominam okres miedzy 9 a 11 tygodniem natomiast. Minie Ci lada moment jednak sennosc moze pozostac czy te zawroty ale Twoje samopoczucie bedzie sie poprawialo z dnia na dzien :) Ja mam termin na 4 wrzesnia :) U mnie niedlugo zacnzie sie 19 tydz. Wiec juz prawie polmetek.

Gość Julitaaa1987
Niby chlopiec ma byc :) Bo tam cos miedzy nogami rosnie ale lekarz 100% pewnosci nie dal:) Potwierdzi sie dopiero mam nadzieje ostatecznie po 20tygodniu ;)

Gość Julitaaa1987
a na kiedy masz kolejny termin usg ? Mysle ze jeszcze miesiac , poltora i poznasz juz plec ;) Z tym ze to roznie z tym bywa.. Moja corcia sie tak ustawiala ze dopiero plec poznalam jej w 22 tygodniu ciazy ;) ale zycze ci byc jak najszybciej poznala plec:)

Pazdziernikowa mama zapraszam cie do nas pazdziernik 2013 moze jest nas duzo ale napewno bedzie nam milo jak przyjdziesz do nas.

Gość Julitaaa1987
Mi sie rowniez marzyła wlasnie druga cora:) Ale z synka rowniez sie ciesze;) I wlasnie tak jak mowisz.. wazne by zdrowe bylo:)