Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia112

Miłości nie ma trzeba grać w LoLa - czekam na opinie

Polecane posty

Kiedyś znałam chłopaka, super był ale się wyprowadził, zapytał czy chce z nim chodzić, podroczyłam się z nim bo chciałam ale łatwa nie jestem. Zgodziłam się po długim czasie, on chciał moje zdjęcie tylko od twarzy w dół, cała sylwetka, pochwalił mój brzuch i nogi ale powiedział, że jestem płaska i więcej do mnie nie napisał, dalej kolejny, super fajny, nie był przystojny ale dla mnie wygląd W OGÓLE się nie liczy, jedynie czy mnie kocha nie zdradza itp, ale powiedział, że mam z przodu i z tyłu plecy i odszedł śmiejąc się o obgadując mnie z kolegami :) pomyślałam, dziwne osiedle i przeprowadziłam się do innego miasta, to samo, jestem za płaska, forever alone. Doszłam do wniosku, że miłości nie ma, trzeba grać w lola :) Faceci w 70% to puste dupki patrzące na cycki i dupy, ożenię się po 40, chce faceta, bo chłopaczki w wieku .. 10-25 szukają "niezłych dup" i do 40 roku życia mam forever alone. A wy?

Eh.. faceci to dupki, nic tego nie zmieni, niech nam dalej wciskają kity i s ię tłumaczą naturą 'ale o co wam cho! my wzrokowcy!' i tak dalej, prawda taka, że to dupki puste, dużo z nich uważa, że dla nich liczy się charakter ale jak przyjdzie co do czego to zagadają do tej ładniejszej która ma wieksze balony na dodatek odsłonięte. Taka prawda. bo to "wzrokowcy" hahahaha.. wytłumaczenie..