Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto zna?

Domowe sposoby na hemoroidy.

Polecane posty

Gość Kto zna?

Czy znacie jakieś domowe sposoby na hemoroidy?

Gość mam ten sam
problem po 2 ciazach to jest katastrofa . Leczylam sie roznymi masciami ale nic nie pomaga :( na necie wyczytalam , ze super na H dziala pasek sloniny wlozony do odbytu an noc. Dziewczyna ktora to pisala, twierdziala, ze ona sie z tego wyleczyla i tesciowa dzieki temu spsoobowi. Ja chyba sprobuje bo nic na mnie nie dziala.

Gość kasiabucz.
PASEK SLONINY LUB BOCZKU.MOJA KOLEZANKA WLOZYLA KASZANKE I JEJ PRZESZLO

Gość Kto zna?
Słyszałam też żeby zrobić czopek z surowego ziemniaka i włożyć na noc do odbytu ale jakoś mam opory przed czymś takim.

Gość kolorowe kredki ...
ja też właśnie się męczę... wyczytałam w necie, ze okład z cebuli jest dobry... i właśnie siedzę sobie z mokrym wacikiem między pośladkami...zabazpieczone wszysko podpaską, w razie jakby kapało. Od wczoraj biorę posterisan H (zużyte 3 czopki) i diosminex, poprawy nie widzę:/ Też czytałam że smalec jest dobry i o ziemniaku tez czytałam. Skorzystalam z cebul bo tylko ją akurat w domu miałam (ziemniaków raczej nie jadam:P)

Gość kolorowe kredki ...
a jak długo męczysz się z tym paskudztwem? Ja mialam kilka lat temu (gdy miałam 22 lata) takie bolące zewnętrzne, jakoś udało mi sie wyleczyć, ale znowu 4 dni temu wróciły, potworny ból! A w ogóle to jakie duże macie? sorry za pytanie ale ja mam wrazenie, że mój jest ogromny, tak mniej więcej wielkości fasoli. Nie moge siedzieć, chodzić, nawet z leżeniem mam problem:/ Teraz jestem na półleżąco, masakra jakaś

Gość hemoroidowwammamamiia
czopki hemorol, masc posterisan ciepłe nasiadówki z kory dębu, polecam mi bardzo pomogło

Gość gość
Mnie pomogła w leczeniu hemoroidów wkładka Anurex. To całkowicie naturalna metoda leczenia polegająca na krioterapii. Dolegliwości zaczęły ustępować już po kilku dniach stosowania a po dwóch tygodniach zapomniałem już o hemoroidach. Wkładkę kupiłem w internetowym serwisie pod adresem http://anurex.intelishop.pl.