Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Druga ja

Przeszłość kontra przyszłość? Interpretacja snu

Polecane posty

Gość Druga ja

Witam forumowiczki :) Miałam strasznie dziwny sen i raczej nie Mam tendencji do wierzenia w jakies przepowiednie itd ale ten sen mnie zaciekawil i nie daje mi spokoju. Zastanawiam sie co moze znaczy? Proszę jak ktoś sie zna na interpretacji snów, moze będzie mógł cos powiedzieć/ doradzić, no wiec sen: Jestem studentka na 2 roku i to realia :) i teraz sen: byłam na moim uniwerku na korytarzu który wcale nie wyglądał jak mój uniwerek tylko jak moja stara szkoła. Stałam przed pewna sala, w której większość studiujacych ze mną była i Miała zajęcia ale ze ja wybrałam inny przedmiot to nie miałam tych zajęć. Jednak bardzo chciałam dostać sie do tej klasy i wkoncu weszlam usiadlam i zaczęłam rozmawiać z jakimś chłopakiem z klasy i pytam sie jego co to za lekcja a on mówi ze historii. Ja mówi to niemożliwe wy powinniście mieć planowanie miast czy cos takiego a on ze cicho i dalej pisał swoją klasowke. Ta cała lekcja była tak jakby w tajemnicy i szeptalismy rozmawiając, balam sie ze nauczycielka dowie sie ze ja tam nie powinnam byc i ze mnie wyprosi, a wyglądała mi na taka jedze. Pózniej tak jakby sie czas cofnął i znowu stałam przed ta sala na korytarzu z jakaś dziewczyna ale nie wiem kto to nawet nie wiem jak wyglądała Bo widziałam tylko jej postać i bardzo chciałysmy wejść tam, moze to moja świadomość nie wiem... Nie patrzylam na nia w ogole, tylko rozmawialysmy i zastanawialysmy sie co wykombonowac by tam wejsc na ta lekcje. Ale nagle wyszła ta nauczycielka i mnie zaprosiła do środka, pytając czy chce dołączyć do lekcji historii. Była bardzo miła, biło od niej ciepło, a lekcja było bardzo interesująca i intrygujaca, jakaś taka inna od wszystkich. Po lekcji podszedł do mnie jakoś chłopak i zaproponował mi ze mi pokaże co wymyślili z innymi studentami, jakiś projekt i zaprowadził mnie do jakiejś innej sali. Korytarze i ta sala przez jakie szliśmy były białe puste i wyglądały trochę jak w szpitalu, ale było bardzo czysto i nowocześnie. Wkoncu doszliśmy do tego pokoju i tam były drzwi, otworzył je i mówi ze mogę zobaczyć przyszłość, ale ze Musze złapać go za rękę. Zrobiłam to bez słowa i żadnego wahania. Gdy złapalam go za rękę poczułam ze w środku w nim albo tak jakby on był łącznikiem miedzy mną a pewnym chłopakiem ( którego poznałam niedawno ale czuje ze moze być moja bratnia dusza i planujemy cos na poważnie razem w niedalekiej przyszłość bo jak narazie to dzieła nas kilometry) no i złapaliśmy sie za ta rękę i chcieliśmy zrobić krok za te drzwi, one były otwarte ale wszystko za nimi było zamglone, tak gęsta mgła ze nic nie było widać, ale pewnym i świadomym krokiem chcieliśmy tam wejść i czułam ze to będzie przyjemne uczucie i byłam szczęśliwa robiąc to. Tak wiec robiąc pierwszy krok za te drzwi i zatapiajac sie we mgle sen sie skończył. Proszę o dobra interpretacje bo nic na necie nie mogę znaleźć i z góry dziękuje :)))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować