Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjsjsjsjsjssa

SPĘD RODZINNY - czy jestem podłą świnią ?

Polecane posty

Gość jsjsjsjsjsjssa

Powiedźcie mi czy jestem aż tak straszną świnią ... Mieszkam sama, do moich rodziców przyjeżdża dalsza rodzina od strony mojej mamy - nie znam tych ludzi, są starsi ode mnie ok. 30 lat jak nie więcej, widziałam ich raz w życiu, jak byłam małym dzieckiem . Nie pamiętam ich, nawet nie wiem jak wyglądają. To obcy ludzie dla mnie. Jak się o tym dowiedziałam od razu powiedziałam, że nie ma opcji, żebym uczestniczyła w tym spędzie, bo ja naprawdę nie lubię takich rodzinnych, wielogodzinnych posiadówek, jeszcze jak w grę wchodzi spotkanie z bliską rodziną to jeszcze ok, ale jak przyjeżdżają ludzie, których ja nie znam to nie mam zamiaru się męczyć. Tak - męczyć, bo to dla mnie naprawdę katorga, miłe uśmiechy, odpowiadanie na głupie pytania, sztuczność aż bokami wychodzi. Problem jest jednak z moją mama, która wpadła niemal w histerię z tego powodu, że ja nie chcę przyjść. Ja naprawdę jestem dla rodziców w stanie zrobić wiele, kocham ich bardzo, ale do cholery no do tego spędu nie jestem w stanie się zmusić bo ja wiem, że to wypadnie ŹLE. Znam siebie i wiem, że udawanie z mojej strony to najgorsza opcja z możliwych. Lubię ludzi, lubię towarzystwo, ale no do cholery ci ludzie są starsi ode mnie o 30 lat i w są dla mnie totalnie obcy... Powiedźcie co myślicie ? Dodam, że nie ma szans na to, żebym tam weszła się "pokazać" na 30 minut i wyszła, bo jak tam już "wdepnę" to będę siedzieć do wieczora bo mnie nie wypuszczą...

Gość a ten co sie koło mnie kreci
doskonale Cię rozumiem, bo ja tez nienawidze takich spędów i na 100% bym nie poszła. nie chcesz -nie idź i problem z głowy,a rodzice jakoś pzrezyją to pzreciez ;-)

Gość a ten co sie koło mnie kreci
ile masz lat, z etak się przejmujesz? jesteś dorosła, mozesz robic co chcesz i nikt nie ma prawa CIe zmuszać do czegoś, wymuszac czy szantażować

Gość wredniucha101
owszem, jesteś podłą świnią pomyśl sobie ile razy matka musiała spełniać twoje głupie zachciewajki i niedorzeczne życzenia, ile musiała stracić na ciebie czasu - nic w zamian?

Gość jaja jak berety...z antenką
wchodzisz, mówisz dzień dobry miło was widzieć i do widzenia, bo idę do sklepu po zapalki :classic_cool: