Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggterros

Ludzie to nieuczciwe świnie!!

Polecane posty

Gość ggterros

Mam założoną firmę, wykonuję biżuterię, małe torebki i tego typu rzeczy na zamówienie. Reklamuję się w internecie, jak ktoś jest zainteresowany, wysyłam na e-mail swoje projekty, ktoś robi zamówienie, ja to robię i wysyłam. Ostatnio miałam zastój w pracy (długo chorowałam). Teraz parę osób się odezwało, zrobiłam zamówienia, wysłałam je i co? Nikt mi kurwa nie zapłacił :o:o Zawsze pobieram zaliczkę (moje rzeczy przeważnie kosztują ok 50zł, proszę o 20zł zaliczki), a resztę dosyłają mi po otrzymaniu towaru. A tu nic do cholery!! Kosztowalo mnie to dużo pracy, czasu - jestem wściekła jak nie wiem co. Założyłam firmę, żebym mogła robić to wszystko uczciwie, legalnie, co do sztuki rozliczam się ze skarbówką, a tu takie coś. Ludzie są podli, bezczelni, jak można być takim legalnym złodziejem???????????

Gość czerwony wieprz
żartujesz?

Gość u kazdego jest inaczej
a można:D

Gość mądralla---
z góry ci mają płacić. Ty jesteś naiwna jak dziecko....prowadzenie firmy w tym kraju to jak partyzantka w burdelu a nie raj na ziemi

Gość ggterros
Teraz już wiem, że będę prosić o opłatę z góry. Jestem naiwna, fakt. Może to wynika z tego, że sama nie wyobrażam sobie oszukać kogokolwiek. Chciałam być uczciwa, założyłam, że będę miała do czynienia z takimi samymi ludźmi. Pal sześć te pieniądze, trudno, mam nauczkę. Ale już pomijając wszystko - jak komuś nie wstyd tak postępować? Ludzie są bezwstydni, przeraża mnie to okrutnie!!

Gość mądralla---
ludzie są chamscy, bewzględni i podli. Tu gdzieś laska pisała, jak podczas zwolnien grupowych panienka z działu zarabiająca ponad 7brutto doprowadziła do zwolnienia tej dziewczyny, bo panienka akurat pracowała na zwolnieniu lekarskim wyłudzając zasiłek i się panience nie spodobała nowa koleżanka. A kierowniczka tę dziewczynę zwolniła, bo tak nową obmówiły, że jej nie przedłużyli umowy.

Gość ggterros
Masakra :o Mam nadzieję, że takich ludzi spotka kiedyś taki sam los. Nie dlatego, że jestem mściwa ale po to, aby zobaczyli, jak to jest być po tej drugiej stronie. Może chociaż na chwilę zastanowią się nad sobą. W głowie się nie mieści to, co napisałaś mądralla...:(

Gość mądralla---
niszczyła nową, potrzebowała powyłudzać w zadłużonym szpitalu zasiłek , więc pozbyły się świadka

Gość mądralla---
dlatego uważaj i nie stosuj takich ułatwień. Nikt tak nie robi. Poza tym ZUS cię zeżre. A tę larwę wybroniła kadrowa, bo od początku i kadrowa i jej kierowniczka o wszystkim wie. Dyrektor wie, ZUS pewnie już też wie. A larwa pewnie nadal pracuje.

ty uwazaj co mowisz...i wez mi ni obrazaj mojego Przemka:P to ze ty jestes naiwna i sie narzucasz....to nie znaczy ze oni sa "gupi".

Gość jihgjhyuy
ggterros-> ja robie pewne zlecenia przez neta, ile razy zostalam oszukana to bym mogla ksiązkę napisac. i wszyscy pisali, ze zaplacą, byli mili do czasu az otrzymali na maila wykonaną uslugę, a potem cisza, kasy na koncie nie ma. dlatego teraz juz nigdy nie wysylam niczego zanim kasy nie bedzie na koncie, a jak komus sie nie podoba niech spada. i to jeszcze jacy bezczelni, ze oni zaplacili, a potem sie okazalo ze jednak nie. bywaly tez falszywe potwierdzenia przelewu i sie nabralam. jedna szmata mi napisala, ze zrobila przelew ale nie ma jak przeslac potwierdzenia bo skaner jej sie zepsul.. i ja glupia jej wyslalam. ale teraz mam nauczkę, wlasnie zeby nigdy nie wysylac zanim nie dostane kasy. i odkąd tak robie nikt mnie nie oszukal... oprocz jednego chlopaka, ktory od poczatku byl jakis dziwny.