Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vtrgewrwerrer

Zmienia się ciągle data zakończenia aukcji na allegro!! Już jestem wkurzona..;/

Polecane posty

Gość vtrgewrwerrer

Wiem, że teraz allegro ma problemy , ale miało się to wiązać tylko z problemami związanymi z logowaniem się i przeglądaniem stron . Ktoś wystawić coś na allegro licytacja. Nowa taka rzecz kosztuje ok 25 - 30 zł . Zaczęłam licytować 2 dni temu i między innymi licytowałam też na dwóch innych aukcjach u kompletnie różnych osób. I zauważyłam . że data zakończenia licytcji ciągle się zmienia najpierw było 18 h do końca później 3 a pod wieczór okazało się że jeszcze 1 dzień. Myślałam że mi się coś pomieszało ale teraz to samo. Kosmetyk tak jak pisałam cena nowego 25-30 zł . no i miałam cenę 12 zł i były 3 godziny do końca . Później 23 min do końca , co się zgadzało i teraz wchodzę patrze czy wygrałam aukcję a tu cena przekracza cenę nowego kosmetyku plus jeszcze dostawa . Dziwne i do końca licytacji 22 h ?;/ ;/ Jestem zła bo to któraś już aukcja od 2 dni gdzie miałam okazję wygrać a tu nagle takie jaja... Ktoś ma podobnie??

Gość ewelina z koszalina
wiesz, teraz jest cale zamieszanie i system nie działa jeszcze jak należy, przy poprzedniej awarii miałam to samo co Ty

Gość jaja jak berety...z antenką
me lisy? czy od razu waleriany?

Gość ewelina z koszalina
od momentu naprawienia serwera aukcje sa przedłużane o 24h

Gość vtrgewrwerrer
AAA to juz wyjasnia sytuacje wiec dziekuje za odpowiedz :) a za melisę dziękuję , mam w szafce i leży nie ruzona ;)

Gość a ja.......
Od 3 dni nie mogę sie na allegro zalogować , i nie wiem , czy jakakolwiek aukcje wygrałam.........kiedy to wreszcie naprawią?