Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WHYWHYWHY????????

TOP MODEL-DLACZEGO ZNOWU SAME PASZCZURY WYBRALI???

Polecane posty

Gość WHYWHYWHY????????

Wczoraj obejrzałam odcinek Top Model i się załamałam - sory, kogo oni znowu wybrali? dlaczego Aśia Krupa, Ania Rubik czy inne modelki wielkiego kalibru są śliczne nawet bez make-up'u, w nocy o północy itd. a tutaj laski które wybrali ładnie wyglądają tylko na zdjęciach, gdzie się wali tonę retuszu, a jak przychodzą na obrady jury to śmiać się chce... Nie wiem - laska chińskopodobnamieszaniina, potem jakiś pokiereszowany dziwoląg z żabimi oczami aż w końcu rudy pasztet który zwyczajnie odstrasza...Czy naprawdę wystarczy być tylko wysoką i szczuplutką dziewczyną nawet niekoniecznie ładną a już na pewno nie piękną i ma się szanse w tym programie???

Gość To prawda,że
te laski nie zachwycają ani urodą, ani talentem, ani inteligencją nawet...ale w żadnej edycji nie zachwycały....Coś w tym jest...

Gość proszekE
ANIA RUBIK ŚLICZNA??? :o

Gość Mirindates79
Dżołana boi się konkurencję na własnym garbie wychodować..

Gość ale trzeba przyznac ze
z niektórych dziewczyn da się cos zrobić, z niektóre to wielka porazka wizulanie żadna mi się nie podoba, osobowościowo lubie Marcele

Gość JHGFDSHGFD
RENATA NA MODELKE JEST OK...

Gość JHGFDSHGFD
A I MARCELA TEZ DAJE RADE... NAJBARDZIEJ MAM NERWE NA TE Z BLIZNA... SPOKO DZIEWCZYNA,ALE CO ONA TAM ROBI?????????? PYTANIE RETORYCZNE BO WIEM CO.... TO SAMO CO MICHALINA W POPRZEDNIEJ EDYCJI-GRA NA EMOCJACH..

Marcelina jest bardzo ładna, inne dziewczyny przeciętne. Ale dziewczyna z blizną wygląda bez makijażu jakby ją kwasem oblali, jest strasznie sztuczna. Fajnie, że się odważyła na ten program, no ale nie jest ładna.

Gość lecz sie Aniu
Marcelina ladnie wygląda jak ma rozpuszczone wlosy, jak związane już gorzej...dużo gorzej

Gość No fajnieże ta z blizną się
odważyła, ale tu miały się znależć przyszłe modelki, a nie paszczury...a oczy też ma paskudne, jak ropucha, fuj...

Gość Minutka99
szkoda, że ta z harbutowic odpadła dobra szprycha była

Gość mkmmkm
Ta dziewczyna z blizna jest przepaskudna, wyglada jakby miala downa :D

Gość vhvxghvxfb
Marta,Renata ,Ola Antas I Ania Koryto sa bardzo ladne

Gość vhvxghvxfb
jakby miala downa?lecz sie

Gość najbrzydsze sa golfy
Rubik jest bardzo fotogeniczna, wtapia się w każdą rolę, jest charakterystyczna i o to chodzi natomiast Krupa? hehe żeński M. Jackson. Jak na nią patrze to zastanawiam się kiedy ten plastikowy nosek i szczęka jej odpadnie:D śmieszna kobietka. do CKM sie nadaje ale żadna z niej TAP model

Gość alaa23
powiem calkowicie szczerze ze w tej edycji NIE MA ANI JEDNEJ dziewczyny ktora by byla naprawde ladna!! one nie maja startu do tych z poprzednich edycji pamietam w 1 byla Pamela, Sonia, Paulina - te byly naprawde sliczne, w 2 edycji Olga, Olivia, Dorota. A pzoa tymi ladnymi byly tez ciekawe dziewczyny ktore naprawde nadawalay sie na modelki a tutaj?? porazka jakas i w dodatku prawie kazda z nich ma tylko 170 cm

Najładniejsza jest wg mnie Renata, Marcela niby też ale coś mi w niej jednak nie pasuje, ale niektóre to nie wiem co tam robią. Ta Cybulska wygląda jak kartofel, ta z blizna jak po kilku nieudanych operacjach plastycznych,Pawlicka też jakaś dziwna i dziwnie mowi, nie potrafi r wymowic, ta Marta troche jak koń i ten tępy wyraz twarzy jakby byla tam za kare,Krysiak wyglada jak facet, troche mi przypomina Lewandowskiego :D a ta skosnooka to w ogóle porażka, strasznie brzydka i wredna z twarzy a pozostałe to takie przeciętne, kariery im nie wróże :P z charakteru najbardziej polubilam Zuze. W ogóle to szału nie ma, chyba najgorsza edycja

Gość fg4r5t54r
nie podobaja mi sie one