Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SI DŻEJ

Nowe testy na prawo jazdy - porażka total

Polecane posty

Gość SI DŻEJ

Te nowe testy na prawko są jakieś chore. Dziś w szczecińskim WORDZIE weszliśmy na egzamin w 11 osób i dosłownie nikt nie zdał. NIKT! 11 negatywnych testów.

Gość ale co tam takiego jest
że tak oblewacie? Przepisów nie znacie? Przedtem można było obcykać odpowiedzi? W czym rzecz?

Powiem tak: Mam prawo jazdy od prawie 9 lat. Ostatni raz Kodeks drogowy widziałem 9 lata temu Zrobiłem sobie ten nowy test w internecie i zdałem, co prawda nie bezbłędnie, ale zdałem.

Gość Rejsik1990
Rozbitek: No trudno nie zdać jak masz prawko od 9 lat i duże doświadczenie w temacie ;p

Gość gość
co Ty opowiadasz, ja w Jastrzębiu Zdroju zdałam za 1 razem te testy, gorzej z praktycznym, zdałam za 2 razem bo jakiś, za przeproszeniem, ciul z Czech mi wyskoczył autem na mache

Gość gość
te testy są tylko przykładowe bo prawdziwe nie są nigdzie publikowane bystrzaku

Gość gość
potwierdzam, ja zdalam 05.04 za trzecim razem, 23.04 praktyke za pierwszym. teoria to porazka za pierwszym razem zda ten ktoremu trafia sie naprawde banalne pytania. ja poza dwoma mialam proscizne jak dla mnie. ale wiem ze trafilo sie komus pytanie o wymiar tablicy rejestracyjnej :-/ b. duzo o pierwszej pomocy np u kogo nie mozna uzyc defibrylatora i trzy podpowiedzi.