Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LazuroweSpojrzenie

Jak zrozumieć intencje mężczyzny z którym się spotykam ??

Polecane posty

Gość bo ponieważ
Każdemu facetowi chodzi o seks. Czasem o coś jeszcze. może po prostu spytaj? Swoją drogą to nie pojmuję kobiet. Czy wy nie widzicie że ta wasza wstrzemięźliwość tylko wam komplikuje życie? Przespałabyś się z nim to następnym razem wiedziałabyś o co mu chodzi. A tak będziesz go męczyć miesiącami a on miesiącami będzie cię zwodził (albo i nie).

Gość do bo poniewaz.....
powyzsza wypowiedz jest jak najbardziej na miejscu....w dzisiejszych czasach z tego co widze to wszystko przypomina chora gre,raczej wymiane handlowa,podobasz mi sie ok,dobrze mi sie z toba rozmawia ok,no i sex jest dobry ok....moge wejsc w zwiazek....tylko pamietajcie ze jak ktos z gory zaklada ze nie chce zadnego zwiazku to chocbyscie byly ze zlota to i tak g...no z tego wypali.Prawda jest taka ze z tym zazwiazkowaniem sie to jest jak z ruletka. Kiedys zdazylo mi sie isc do lozka na pierwszej randce,bylismy razem 8lat,mamy 2 wspanialych dzieci...niestety nie jestesmy juz razem od roku....weszlam, z ciekawosci zobaczyc co w temacie,bo tez jestem porazona tymi nowoczesnymi podchodami i szczerze mowiac nie bardzo wiem jak sie w tym odnalezc:)

Gość bo ponieważ
bez problemu się odnajdziesz. Kobiety nadal uważają się za gorsze, same wśród siebie dzielą się na łatwe i te co ukrywają, słowem tak jak było zawsze, czyli ważne co kto o mnie myśli a nie ja o sobie. Z drugiej strony sfrustrowani faceci niepewni swej męskości obawiający się doświadczonych kobiet Trzeba wybierać po prostu tych bez kompleksów :D

Gość e-konto
sa 2 mozliwosci- albo zalezy mu aby cie zaliczyc i jest taki milutki albo zalezy mu na powaznym zwiazku. sadzac ze byl w dlugoletnich 2 zwiazkach uwazam ze mysli o tobie powaznie.

Gość Bateryjka w kropki
e tam srututututu ..... nie można faceta do faceta porównywać, trzeba patrzeć na całoksztalt, na człowieka, na jego otoczenie, rodzinię, skąd pochodzi, co robi..... a nie tylko sprowadzać go do tego że chce Cię do łóżka zaciągnać :) Mój obecny mąż pierwszego dnia powiedział - jedziemy do mnie :D nie pojechałam, bo moja koleżanka czekała na mnie :) ale na drugim spotkaniu już tak :)

Gość do bo poniewaz.....
wlasnie skonczylam pisac z facetem z ktorym sie od jakiegos czasu spotykam,wku...wil mnie,wiem ze jest nam ze soba dobrze,ale kiedy sie nie widzimy (dzieli nas 200km spotykamy sie tylko w weekendy) wszystkie rozmowy sprowadza do sexu,ostatnio ciagle mnie prosil o wyslanie mu rozbieranych fotek,niby zeby sobie na mnie popatrzec jak sie nie widzimy....Jak sie spotykamy to jest poprost magia,ale tez normalnie spedzamy czas ...ale nie okresla sie ,jak go zapytalam o to jakie ma plany,niech mi do cholery powie albo w jedna albo w druga strone,niech mnie nie blokuje ukladem na sex bez zobowiazan,bo mi to nie pasuje,chce ulozyc sobie zycie,jak nie z nim ...to z czasem z innym.Powiedzial ze chce sprobowac byc ze mna w zwiazku...pojechal do domu i znow poprosil o te cholerne fotki,nie odzywalam sie 2 dni do niego,wczoraj pisal,jest jakis dziwny...nie rozkminiam typa

Gość LazuroweSpojrzenie
Wiesz w Twoim przypadku wiele wskazuje na to, że może to nie być do końca tak jak to sobie wyobrażasz... nagie fotki, ciągłe rozmowy o seksie i duża odległość między Wami... nie wiem ale uważam, że powinnaś to starannie przemyśleć.