Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka69

przyjaźń między kobietą a mążczyzną

Polecane posty

Gość trendiMax
nawet w mądrych książkach o tym nie piszą ale być może nauka radziecka zna takie przypadki

Gość Dobra Passa
Nie istnieje. Zawsze jedna strona chce czegoś wiecej

Gość Ramonkaaa47
Ja ma tylu przyjacioł mezczyzn. Ale facetowi mojemu bym zabroniła miec przyjaciółki.

a myy sie z przemkiem przyjaznimy....tzn ja chcialam cos wiencej,ale on cos tam pierdoolil ze kocha jakas lukrową kroę...wiec pozstalismy na stpopie przyjacielskiej...:) poczekam az ona sie mu znudzi:)

do czasu Ada najpierw przyjaźń a potem się okazuje że się zakochali

brzydki on-brzydka ona...to moze byc mozliwe...a jak juz facet jest gej....to pewnie ze tak:D

Gość plixxxxis
Ja się przyjaźnię z mężczyzną, ale jesteśmy z innych miast. Poznałam go przez neta, przyjaxnimy się 5 lat. Gdy się z nim spotkałam zaczął się do mnie okropnie kleić, aż niesmaczne to było. Ale mu powiedziała, że możemy zostać tylko przyjaciółmi. Przyjaźnimy się nadal, opowiadamy sobie normalnie o swoich relacjach z płcią przeciwną. Istnieje, istnieje :)

Wydaje mi się że to możliwe, ale jest to zjawisko ardzo rzadkie.

Bardzo! Bardzo!!!!!!!!!Bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miałam podobnie jak plixxxxs ale okazało się że on tylko ukrywa swoją miłość żeby mnie nie stracić

Gość plixxxxis
...a przystojny, Ewka? :D Podoba Ci się, czy tylko go "kochasz jak przyjaciela"?

może istnieje, nie wiem, sama byłam przekonana, dopóki po 4 latach przyjaźni, pięknej przyjaźni z chlopakiem wyznał mi co do mnie od 2 lat czuje. DWA LATA, a ja nic nie zauważyłam :( kłótnie poźniejsze doprowadziły do tego, że nie odzywamy się juz

Gość Dobra Passa
Dlatego mój "przyjaciel" nigdy nie dowie się, że go kocham :) Musi mi wystarczyć, że mnie bardzo lubi :)

Dobra Passa, a może on czuje to samo? a wiesz co Ci powiem? może On wyznal mi swoje uczucia, a ja go "olałam", ale kiedy znalazł sobie po długim czasie inną dziewczynę i ta zabroniła mu się ze mną kontaktować to poczułam jakby mi ktoś oderwał cząstke mnie, nie było już tego kogoś na kogo mogłam zawsze liczyć, odrazu stałam się to gorszą i teraz najzwyczajniej żałuję ... może wasze losy potoczyłyby się tak samo, jeśli teraz nie zdaje sobie sprawy z tego, ze tez cos do ciebie czuje to olśni go kiedy będzie ryzyko ze cie straci, bedzie wtedy wiedział jak ważna jesteś

Gość Dobra Passa
Ja wiem, że jestem ważna. Jakis czas temu wyprowadził się do innego miasta a kontakt mamy cały czas ze soba, odwiedza mnie często. Myslałam bardzo długo nad tym, ale zdecydowałam nie przyznawać się. To by mogło całkowicie zepsuć nasze relację a tylko mały procent szansy jest, że coś by z tego wyszło. Nauczyłam się z tym żyć :)

Gość Dobra Passa
prawie 30 na karku :)

to może być pewne ryzyko, ale tak wiele możesz zyskać :P nie znam waszej historii, ale jesli nie ma On swojej drugiej połówki i Ty też, to może się coś zmieni :) ale wybór już należy do Ciebie i doskonale rozumiem, że boisz się straty więc zostajesz "tylko" przy przyjaźni

miedzy kobieta hetero i facetem homo moze i istnieje bo 2je hetero po jakims czasie i tak beda czuc do siebie miete.. jak nie jedna to druga strona

Gość Dobra Passa
Oboje jestesmy wolni, ale podczas naszej 4 letniej przyjaźni był w 2 związkach, na szczęście krótkich :P Musi mi to wystarczyć, jeśli on nie zrobi pierwszego kroku ja go tez nie uczynie :) Jest dobrze jak jest :)

no właśnie, u nas było podobnie, tyle że my jesteśmy "troszeczke" młodsi, ale miłość wystepuje w kazdym wieku taaka sama :) w końcu i tak wszystko się wyda, choćby nawet na wspólnej imprezie kiedy oboje będziecie pijani i wtedy zawsze przychodzi czas na szczerość