Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa Drzazga

STYLOWE WPADKI,PORAZKI I GAFY -PISZCIE :)

Polecane posty

Gość Ewa Drzazga

DZIEWCZYNY:co wg was jest nagannym,KARYGODNYM, ZBRODNICZYM modowym faux pa (jak to sie pisze?),wtopą,wiesniactwem ,bezgusciem...wg was,w waszych stronach itp. NIE piszcie tylko ze zła jakosc ,bo nei kazdego stac,zly rozmiar,i nie piszcie ze brud-bo to wiadomo. np. 1.skarpety/rajtuzy do sandałow 2.mocno przecierane dzinsy 3.biale skarpety do czarnych butów 4.leginsy z tylkiem na wierzchu -bez tuniki :O 5.biale kozaczki 6.ortalionowa jaskrawa kurtka. co jeszcze???

Gość dziani wąsacze
e tam, dzisiaj coś jest wtopą, a jutro będzie modowym hitem :O

Gość dziani wąsacze
ale dla mnie największą wiochą są gacie, znaczy stringi wystające ze spodni :)

Gość bdjdhdhhdjd
Ten sam kolor spodni i np kurtki. Mieszkam za granicą i po bezgusciu można poznać Polke czy inna ruska babe. Białe do białego, pikowane kurtki ( chociaż ostatjio modne to i tak wyglądają wieśniacko).

Gość bdjdhdhhdjd
Aha i jeszcze nie wiem jak to się dzieje ale Polki nawet kilka lat za granicą a znajdą sposób żeby ubierać się i robić sobie makijaż jak za komuny :D nawet nie wiem gdzie takie obciachowe ciuchy sprzedają czy one czasem nie przywożą tego z targu z Polski hehe...

Gość jolka ze słupca
tandeta na twarzy /kosmetyki/ tani zapach ciuchy z lumpów doklejane rzęsy ,włosy ,paznokcie ,cycki i inne brzydkie zęby tandeta na głowie i kredyt na 30 lat

Gość Ewa Drzazga
a dla mnie moze nei obciachem,ale dziwadłem jest to gdy ktos...(chlopak lub dziewczyna takk w wieku liceum najczesciej )...w jesienny szary dzien....czy zimowy szary ubiera sie jaskrawo....wzorzyscie...POmaranczowa kurtka,zielone rajtuzy....chloapki czasem maja jakąs tam kurtke we wzorki:O mi sie tak wydaje ze w szary dzien nie powinnismy sie wyrozniac za bardzo strojem...powinno byc szaro,buro,czarno,klasycznie...owszem moze byc kolorowy szalik czy rekawiczki....ale nie jaskrawa kurtka.:) do nas to chyb przychodzi z zachodu....anglicy chyba sa tacy niechlujni....(z tego co czasem widze turystow w krakowie),albo wzorki,ciapki,kwaituszki,albo jaskrawosci.Podobno Angielki sa najwiejszymi niechlujami....chodza po ulicach w dresie itp.

Gość trendiMax
zdaniem faceta, mimo wszystko , gdyby rozdawać kobietom 'order kloszardki' to pierwsze miejsce i order daję kobiecie w - kalesonach z dwoma widocznymi rowkami, z tyłu i z przodu i w białych kozaczkach - drugie miejsce to wystające stringi albo inne majtasy w kwiatki albo groszki i opadające galoty - trzecie miejsce to kobieta w krótkich spodniach podziurawionych na zadku a pod spodem rajstopy - czwarte miejsce, kobieta założyła bluzkę z odsłoniętymi plecami a na plecach jest widoczne zapięcie biustonosza - piąte miejsce, kobieta założyła dżinsy i patrząc na jej zadek , wygląda tak, jakby tam pomiędzy zadkiem a dżinsami była ogromna bańka mydlana i aby upchać to się zmieszczą dwie dynie albo arbuzy Patrząc na Katarzynę Waśniewską jak teraz wyglądała w Sądzie to można tylko wszystkim kobietom życzyć aby wyglądały jak Katarzyna, skromnie ale elegancko

Gość czikitaaah
" Podobno Angielki sa najwiejszymi niechlujami....chodza po ulicach w dresie itp." Hmmm...mieszkam w Anglii od 10ciu lat i to właśnie Polki smigaja w dresikach wszędzie. Albo białe kozaki i wygląd prostytutki albo dres. Polki i inne Litwinki. Dziewczyny z biednych krajów wlasnie po tym można poznać. Tandeta, biedota i brak gustu.

Gość Ewa Drzazga
yhm....racja. mnie jeszcze bardzo razi w lato za duzy/za maly pusz ap. albo sie cos wylewa od gory...albo przeciwnie jest tam pusto i gorny brzeg stanika tak smiesznie odstaje.( Strasznie zniesmaczają i obrzydzają mnie za dlugie nogawki (u obu plci)....przydreptane,poprute i wyblakle.Jak tego mozna nie widziec???:O a co powiecie o silikonowych bezbarwnych szelkach-gdy mamy kolorowy top???:) ja jako tako uznaję...moja kolezanka sie z tego smieje i mowi ze powiinny bez bezowe