Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IntroWertycznAona

Woli ją, nie mnie :(

Polecane posty

Gość IntroWertycznAona

Jakież to przykre :(

Gość oskar24
cóż widocznie, nie masz takich cech jak ona

Gość IntroWertycznAona
Wybrał ją, bo jest pewna siebie, energiczna, wygadana. Mimo że podobnie jak ja jest nieśmiały i zamknięty w sobie. Teraz łazi za nią jak głupi, a ona ma już innego i nie zwraca na niego uwagi. Tymczasem obserwuję to wszystko i zastanawiam się : dlaczego? Przecież to mnie na nim zależy, przecież to ja jestem do niego podobna, przecież mamy podobne zainteresowania, zachowania...Dlaczego będąc nieśmiałym facetem nie chce nieśmiałej kobiety?

Gość xxxLALALALALAxxxy
nieśmiałość to gówno, macie się w tym oboje babrać? mądry chłop, znajdź sobie też śmiałego wygadanego kolesia, nie bądź takim niczym:)

Gość IntroWertycznAona
Popieprzone to wszystko :(

Gość IntroWertycznAona
Nie byłoby tak źle, gdyby nie to, że on, zamiast związać się z podobną do siebie kobietą, szuka szczęścia u kobiety, która ma go gdzieś i kompletnie nie jest w jego typie. Tymczasem mnie jako jedynej naprawdę na nim zależy...

Gość xxxLALALALALAxxxy
a dlaczego ma szukać kogoś takiego jak on? żeby się podwójnie nudzić? mój partner jest kompletnie inny niż ja i jest cudownie:D idź spać, będziesz wypoczęta, będziesz miała większe branie i nie będziesz marudzić:D

Gość taki jeden facet 28
z nieśmiałości trzeba się wyzwalać . to nie jest cecha tylko ograniczenie siebie przez samego siebie. niema to nic wspólnego z osobowością tylko to jest jakaś taka pewna niedojrzałość do wyrażania siebie.

Gość jak ja kocham
witaj w klubie