Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka2333

zalamka

Polecane posty

Gość kasienka2333

Wiecie co?????????? Jestem okrutnie napalona, mysle o seksie 24h i gdyby nie to ze mam male piersi a wlasciwie to w ogole ich nie mam, to rznelabym sie z kazdym........... Najbardziej kreci mnie seks ze starszym duzo facetem (mam 23 lata) jednak moj kompleks jest tak duzy, ze nie potrafie sie rozebrac przed nikim, nawet przed sama soba jest mi zle. Chyba mam problem o podlozu psychologicznym. Wiem ile stracilam i ile trace ale po prostu mam blokade psychiczna. Co ja bym wyprawiala gdybym miala chociaz o rozmiar wieksze piersi...., gdybym je w ogole miala :(

Gość kasienka2333
Marze o najwiekszych perwersjach, obiecuje sobie ze jak kogos poznam to nie bede sie przejmowala i pojde na calosc ale i tak za przeproszeniem chuja z tego po miesiacu, dwoch faceci daja sobie ze mna spokoj bo oni chca seksu a ja nie moge, tak jestem przez to zablokowana ze nie jestem w stanie zrobic nic!! Chcialabym poznac faceta ktory wprost mi powie ze mu to nie przeszkadze i mnie zerznie jak dziwke...marzenia..

Gość oplhggf
tabletki anty zwiększają biust, przynajmniej pozornie bo tam woda jest zatrzymywana

Gość kasienka2333
na mnie nic nie dziala, po prostu nic!!! zarlam tabletki przez rok, wszystkiego rodzaju i nic po prostu jedno wielkie nic!!

Gość kasienka2333
byc moze jestem skazana na zycie w celibacie, chociaz tyle ze nie jestem jakims kosciotrupem i mam dosc spory tylek, ale to i tak mnie nie pociesza, u gory wygladam jak dziecko. Przypakowani faceci maja wieksza klate ode mnie..porazka. Moze jakis pedofil sie zainteresuje