Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzywe Zwierciadło

Polki to masochistki - przykład

Polecane posty

Gość Krzywe Zwierciadło

Moją znajomą uderzył jej facet. Przyleciała do mnie, żaliła się, płakała. Zażartowałem sobie że powinna zmienić faceta. Ona na moją sugestię obruszyła się, wykrzyczała, ze jestem dupek i wróciła do siebie. Teraz znów jest z facetem, który ją pobił a mnie traktuje jak wroga .. Polki są takie głupie, żal ..

Może nie tyle co są głupie ale mają tendencje do wybierania złych facetów... Czyli w wielkim skrócie można powiedzieć, tak są masochistkami

Gość i taki samski bokser przez
polki uważany jest jako świetny facet a ten porządny jako zły.- Nie czaje tego? Jak Wy patrzycie dziwnie na świat/

Gość to tylko
Kobiety nie kierują się zazwyczaj zdrowym rozsądkiem tylko emocjami, a że emocje mają bardzo chwiejne i zaburzone to i tak wyglądają ich wybory. Na ogół nie wybierają spokojnego faceta, który zapewni stabilne życie tylko takiego, który dostarczy huśtawkę emocji.

Gość to tylko
Nawet jeśli, któraś zwiąże się ze spokojnym, normalnym to i tak po pewnym czasie uzna, że jej nudno i odejdzie z jakimś bawidamkiem, hulaką bo on sprawi, że "będzie się coś działo". Normalność nie jest trendy.

generalnie dlatego że nie mają przykłaów meski w zyciu dziecięcym :D:D a dlaczego bo wiekszosc polskich facetów jest niedojrzała do roli ojca:classic_cool: błedne koło :D

Gość nie nie dojrzała tylko
takich wybieracie na ojców.

Gość fhdfgdghdfhh
Wszystko przez to ze wybieracie nieodpowiednich facetow

taa głupie baby dostają po łbach od swoich "ukochanych" wylewają łzy krokodyle na forach, a i tak siedzą z psychopatami. Racja gro polek to głupie masochistki- szkoda tylko,że najczęściej w swoim szaleństwie krzywdzą dzieci, które patrzą na matkę debilkę, kiedy facet leje ją po łbie, bo zupa była za słona. I w ten sposób rośnie kolejne pokolenie psychopatycznych oprawców i masochistek debilek.

Gość nalot na Bolonię
Przyleciała do mnie, żaliła się, płakała. Zażartowałem sobie że powinna zmienić faceta. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To już wiesz co robić, kiedy kobieta żali ci się na swojego faceta - siedzieć z buzią w ciup i kiwać głową. To samo, kiedy ci się żali na pracę, na koleżankę, na cokolwiek. Kobiety nie oczekują w takich sytuacjach dobrych rad. Wyskoczysz z dobrą radą i reakcja zawsze będzie podobna - TY NIC NIE ROZUMIESZ itd itp. :-).

Gość nie ma to jak żałosne
uogólnianie :o jasne, że są takie kobiety - tak samo, jak są faceci chamy i świnie, co nie znaczy, że każdy taki jest i że gdy jakiś facet tak się zachowa to od razu trzeba założyć temat "Polacy to świnie - przykład"

Gość może kobiety lubią być bite?
okazuje się, że szanowanie kobiety to wada i taki facet ma problem ze znalezieniem partnerki.

piszecie bzdury jak zawsze :p no ale jakoś nieporadność z kobietami trzeba sobie jakoś tłumaczyć - mniej czy bardziej żałosny sposób, ważne że jest! Przecież wy to chodzące IDEAŁY :D

Gość aaaaaaaaaaabcdefg
Zły tytuł tematu. Niektore polki to masochistki.

szacunek jest bardzo ważny, ale chyba nikt nie lubi lizania dupy za przeproszeniem :o We wszystkim umiar trzeba mieć

a i gratuluje inteligencji co niektórych :p Może zacznijcie publikować dane statystyczne dla OBOPu na podstawie tego co piszą na kafe :D