Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska777

JAK ODŚWIEŻYĆ WÓZEK DZIECIĘCY

Polecane posty

Witam Kochane bardzo serdecznie :) Potrzebuję waszej pomocy :) i kilku dobrych rad:) Odkupiłam śliczny wózek dziecięcy,niestety po dostawie kuriera okazało się że wózek w środku (pokrowiec w gondolce,materacyk,wewnętrzna część budy oraz pokrowiec na nóżki od wewnątrz...) wszystkie części które powinny być białe są zszarzałe (niebiesko-szare) !!!!!!! Czy mam jakieś szanse na przywrócenie koloru białego ???? z góry dziękuję za pomoc :) pozdrawiam :)

HENRIETTO TO MASZ JAKIEŚ BŁĘDNE WIADOMOŚCI A PO ZA TYM TO RACZEJ NIE TWOJA SPRAWA,ZRESZTĄ NAJPRAWDOPODOBNIEJ ZWYCZAJNIE MAM NICK KTÓRY KIEDYŚ JUŻ MOŻE SŁYSZAŁAŚ,SZKODA ŻE BEZPODSTAWNIE WYCIĄGASZ JAKIKOLWIEK WNIOSKI ... ŻABKO MÓJ ZNAK ZAPYTANIA BYŁ NAJZWYKLEJSZĄ POMYŁKA WIĘC RÓWNIEŻ MOŻESZ SOBIE OSZCZĘDZIĆ TAKICH WYPOWIEDZI. A PRZY OKAZJI MOJE DROGIE PANIE WASZE KOMENTARZE NIE SĄ NA TEMAT O KTÓRY PYTAM.

Gość serious jan
Jedź z tym wózkiem do myjni samochodowej i poproś o odświeżenie tapicerki, pisze serio:classic_cool:

Gość wypierz w wannie całą budę
szczoteczką wyszoruj z płynem lub proszkiem i wysusz na balkonie przy ładnej pogodzie