Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vespi 26

zanim zabierzecie sie za seks douczcie sie albo odwiedzcie ginka!

Polecane posty

Gość Vespi 26

mam juz dosc tych tematow dziewczyn ktore pytaja czy moga zajsc w ciaze, jesli nie wiecie jak sie zabezpiecac, nie znacie swojego ciala i nie jestescie gotowe na konsekwencje seksu NIE UPRAWIAJCIE GO bo nie odroslyscie do tego jeszcze!!

Gość uprawiam ogródki
skopię ci ogródek na wiosnę, chcesz?

Gość dedededede
nie da się, ziemia zamarznięta

Gość Vespi 26
szydzicie, ale czy WY macie na ten temat wiedze, czy uswiadamaicie swoje dzieci, jesli nie zycze wam corek i synow torzy bede sie rozmnazali z kazdym i wszedzie!

Sorry ale musze poprzec to ze te topiki typu cz moge vyc w ciazy sa nie d zniesienia.

jestem za :) ale to i tak nic nie zmieni :/ mam dosyc tematow - ''nie zabiezpieczalisny sie - czy moge byc w ciazy ?'' i tym podobne ! kurde ludzie nie wiem na jakim swiecie zyja te osoby - ja jak zaczynalam wspolzycie (zreszta i do dzisiaj) nawet do glowy mi nie przyszlo zeby chociaz raz przez chwile sie nie zabezpieczyc !!!! (nie mowie o osobach ktore biora tab anty bo to inna sprawa) a teraz ludzie bzykaja sie bez gumek na lewo i prawo a potem placza i pisza te idiotyczne rzeczy ''czy jest prawdopodobienstwo'' ''czy moge'' ''czy nie moge'' !!

Gość świeta prawda,
uprawiają seks nawet nie mając pojęcia jakie mają dni, czy płodne czy nie, nie zabezpieczają się a potem śmią podejrzewać że mogą by w ciąży!!!! hehehe, o zgrozo, jak można być takim durnym!!!! jeśli sie nie zabezpieczam to pewnie będe w ciąży, ja pier.... w ogóle jak słyszę te małolaty co wygadują to mi ręce opadają, a to, że podczas pierwszego w życiu stosunku nie można zajść w ciążę, a to, że chłopak wkładał jej tylko palce ale ona się boi że jest w ciąży, oj dużo tych głupich pytań....popieram w całości, nie ma się pojęcia o seksie, o zabezpieczeniach to się kur... nie bzykajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem wyśmiewają 20 letnie dziewice, a kto jest głupszy gówniara która pózniej zadaje takie durne pytania czy laska która nie wie to sie nie piepszy??????????????????????????????

Gość ania.doradca.ladeevit
Niestety tak to już jest- młodzi ludzie nie są odpowiednio (albo w ogóle) przygotowani do roli rodziców, a wiele ciąż jest z przypadku, nie z wyboru.

Gość Ale się wystraszyłam
20-letnia dziewica jest bardziej żałosna, niż osoba, która zapomniała się zabezpieczyć

Gość święta prawda
"ale się wystraszyłam"- czyli mam rozumieć, że przykładowo, 16, 17 latka, nawet 18, 19 latka która piepszy się nie mając pojęcia o antykoncepcji, o swoim ciele, cyklu a o seksie wie tyle, ze trzeba rozłożyć nogi jest mądrzejsza od 20 latki, która jest w tym wieku dziewicą????? dla mnie to stwierdzenie jest nieco śmieszne, wręcz przerażające jak mozna mieć takie podejście...

Gość święta prawda
a...przepraszam, teraz przeczytałam dokładnie post "ale się wystarszyłam" i powiem, że nie mówię o osobach, które w szalonej spontaniczności zapomniały się zabezpieczyć ale o dziewczynach, które sądzą, że nie muszą sie zabezpieczać bo robią to pierwszy raz i przeciez nie zajdą, albo zwyczajnie nie maja pojęcia w jaki sposób mogą zajść w ciążę...kobiety, które wiedzą co i jak a się nie zabezpieczą bo są tak podnieceni, że szkoda im na to czasu a dziewczyny, które liczą chyba na cud to różnica...

Gość karolinicia
przed 20stka stracilam dziewictwo (miesiac moze dwa) na poczatku byly gumki choc je nienawidzilam, a teraz na przerywanym. jak bedzie ciaza to bede skakac z radosci ale wiem ze za wczesnie narazie. nie wpadlam jeszcze bo znam swoje cialo i wiem kiedy mam plodne (wiem wiem moga sie przesunac) dzis np. 10dc a jeszcze zaszalelismy do konca (cykle 30dniowe) i watpie zeby z tego dzidzius sie rozwinal. nie raz tak bylo. ponad 1,5roku od pierwszego razu i nie wpadlam xxx tez mnie przeraza edukacja mlodziezy i te ich pytania. ale jeszcze gorzej jak przyjdzie ci tu takie i pyta czy w gumce 3dni po okresie i moze byc w ciazy. nic tylko rece zalamac :/ jak ktos nie jest odpowiedzialny za to co niesie za soba sex to powinien sie wstrzymac z tym. albo maksymalnie zabezpieczyc-extremum: gumka+przerywany i tabsy :D

Gość ania.doradca.ladeevit
Na szczęście jest też wiele par, które świadomie przygotowują się do roli rodziców, a ciąża jest zaplanowana.

Gość gość
i się zebrały stare kwoki i gdaczą :D i juz zapomnialy jakie one byly w wieku nastu lat.:o wszystkie takie zapobiegliwe, dalekomyslace i w oóle wzorowe uczennice były :o przestancie gdakać kwoki.