Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomaranczka..

KTO RZADZI W ZWIAZKU, KTO TRZYMA KASE W ZWIAZKU?

Polecane posty

witam kochani :) jak tu u was jest ? kto rzadzi w zwiazku? kto trzyma kase ? kto placi rachunki i bierze na siebie wieksza odpowiedzialnosc finansowa?

Gość spoko!mala!
ruchała s sie w ostatnim czasie?

Gość wnuczka do orzechów
ten kto POTRAFI

Gość Szopen
każdy trzyma swoją, każdy ma swoje konto

Gość wqisisiisisi
U nas tylko moj partner pracuje, Pieniadze wydajemy i dysponujemy nimi wspolnie On rzadzi w domu tzn nie jest pantoflarzem,ale oczywiscie nie zrobi nigdy niczego wbrew mojej woli

Gość wqisisiisisi
nawet jak mu kaze dupe polizać,albo cipkę gdy mam okres,to jedzie z koksem ,az miło

a gdyby parner postawil was w takiej sytuacji - macie wspolne konto, jedno z partnerow czuje sie oszukiwane przez drugiego wiec proponuje rozdzielenie kont, natomiast w odpowiedzi slyszy ze albo wspolne konto albo rozstanie ?

rozdzielne konto i rozstanie! co to ma byc?, widac jak na dloni ze taki to oszust!

Gość w domku jest tak tu
przychodzą pensje , siadamy obliczamy ile na opłaty, ile na życie ile do odłożenia . przelewamy na konto wspólne kasę do odłożenia , ja zostawiam sobie zaskórniaki i kasę na życie na swoim, mąż swoje zaskórniaki i kasę na opłaty na swoim . On robi opłaty wszystkie, ja dbam o zakupy spożywcze, ubraniowe i chemię i mam na to kasę u siebie na koncie . Więc można powiedzieć że wspólnie razem i podzieliliśmy sobie obowiązki :) Tak samo ze sprzątaniem - ja sprzątam kuchnie, salon , sypianie i hol , mąż gabinet,pokój dziecka i dwie łazienki . Ja piorę i prasuję , on myje okna itd.

Gość w domku jest tak tu
aa i nie mamy ślubu :) piszę mąż bo od 13 lat jesteśmy razem :) i 12 lat mieszkamy ze sobą.

powinien brac na siebie wieksza odp..finansowa w koncu to facet :) kobieta zajmuje sie domem i dziecmi..