Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfhtyuhut6

DLACZEGO KOBIETY ZAWSZE FARBUJA WŁOSY ALBO NA TLENIONY BLOND ALBO NA CZERŃ??????

Polecane posty

Gość tgfhtyuhut6

ani jedno ani drugie nie pasuje do karnacji zazwyczaj

Gość Kupilas kota w worku
zawsze? hum...ja akurat mam dlugie wlosy i naturalny kolor-szatynka, nigdy ich nie farbuje a juz na pewno na czarny albo na blond platyne fuj

Gość w czepku urodzony
moja farbuje tylko na orzech laskowy :classic_cool:

Gość Azazel Pazuzu
no jeżeli mówisz o typowej blacharze to ok. Ale to nie kobiety, a kurviszcza. Bo normalne kobiety to raczej rzadko widuje się w takiej kolorystyce 🖐️

Gość kobietka 86868686868686
Ja teraz farbuję na jasny brąz, kiedyś z 8-10 lat temu miałam pasemka blond, później całe na blond, rude, a od jakiegoś czasu właśnie brąz. Czekam teraz jak mi jeszcze trochę podrosną i robię ombre:P Ogólnie lubię eksperymentować z włosami. Czarnych raczej sobie nie zrobię, gdyż mam właśnie dosyć jasną karnację (nie bladą) i niebieskie oczy. Naturalne włosy mam ciemny blond, ale taki mysi, brzydki, a ja lubię wyraziste kolorki:)

Gość arz
...bo pasuje do czarnego charakteru? Taki właśnie mam i kocham czerń pod każdą postacią, oprócz rasy :P

Gość olaolaolaolaolaolaaaaa
co za ograniczenia umysłowe - ja farbuję 10 lat na ciemną czekoladę, która wygląda jak czarny kolor - nikt nigdy nie nazwał mnie blacharą, studia skończone, małżeństwo, wszystko mi się narazie, dzięki Bogu układa. A autorka pewnie została zdradzona z kobietą o platynowyych bądz kruczych wlosach i teraz przedstawia te swoje smieszne dywagacje bez zadnej argumentacji. Skad w was tyle jadu? niech kazdy zyje jak mu sie podoba - OKEJ?

Gość vbnm,kd
ja bym chciala farboewac na czarno ale mnie czarny kolor wlsoow nie pasuje

Gość Jestes ograniczona autorko
" co za ograniczenia umysłowe - ja farbuję 10 lat na ciemną czekoladę, która wygląda jak czarny kolor - nikt nigdy nie nazwał mnie blacharą, studia skończone, małżeństwo, wszystko mi się narazie, dzięki Bogu układa. A autorka pewnie została zdradzona z kobietą o platynowyych bądz kruczych wlosach i teraz przedstawia te swoje smieszne dywagacje bez zadnej argumentacji. Skad w was tyle jadu? niech kazdy zyje jak mu sie podoba - OKEJ?" Dokladnie :) Czarny kolor wlosow pasuje do mojego typu urody, az szkoda, ze nie mam tak naturalnie. Dla ciebie mam zmienic? Smiech na sali. Jestem kobieta z klasa, wyksztalceniem itp. a ty kim?