Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka87

Krew po stosunku!

Polecane posty

Gość julka87

Hej. Wczoraj zaraz po odbyciu stosunku podczas kąpieli zauważyłam krew w wydzielinie.. nie było jej dużo, kolor był normalny nie za ciemny nie za jasny. O czym może to świadczyć? Kocham się ze swoim partnerem 3-4 razy w miesiącu od 5 miesięcy bez zabezpieczenia. Dzisiaj mam ból jajników pewnie jest to spowodowane owulacją.. Czy ktoś miał podobny problem? Za tydzień idę do ginekologa ale dla mnie to wieczność także lepiej wolę trochę popytać i dowiedzieć się czegoś na ten temat wcześniej. Pozdrawiam Julia

Gość Bogussia 25
nadzerka??

Gość julka87
czytałam też że może to być zwykłe otarcie..

sorry za glupie pytanie ale czy partner nie zabawial Cie palcem ? czasami jest tak ze partner skaleczy kobiete paznokciem a ona nawet tego nie poczuje i potem jest troche krwi - otarcie tez jest mozliwe wiesz co jesli zdarzylo Ci sie to tylko jednorazowo to nie masz czym sie martwic :) ale jesli zdarza Ci sie to czesto idz do lekarza - bo to moze byc nadzerka ja tez mialam taka sytuacje ze mialam troche krwi ale to od skaleczenia lub otarcia

Tosiaa27, pytanie nie było wcale głupie. Podrażnienie czy mechaniczny uraz (np. paznokciem) jest bardzo prawdopodobny. Krew może również być objawem nadżerki (należałoby wykonać badanie ginekologiczne oraz cytologię). Jednorazowy incydent nie powinien wywoływać strachu, aczkolwiek nie należy tego ignorować, tylko obserwować czy takie sytuacje nie będą się powtarzać.

Gość julka87
Sorki że odpisuję dopiero teraz ale jestem troszkę zabiegana. Tosiaa27 nie partner nie zabawiał mnie palcem:) mam 26 lat i to zdarzyło się pierwszy raz... ale to wyglądało jakby krew pojawiła się w trakcie stosunku bo zaraz po poszłam się kąpać i wtedy ją zobaczyłam. A czemu pytasz czemu się nie zabezpieczamy? Czy to ma coś wspólnego z pojawieniem się krwi? raczej nie...

spokojnie hehe tylko zapytalam - jesli to nie ma nic wspolnego to po co o tym piszesz a potem sie czepiasz ?