Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

kochani napiszcie mi tak lub nie zaleznie od tego co mowi Wam serce

Polecane posty

Gość sfgdsgsf
dzisiaj jestem cała na tak :D

Gość sfgdsgsf
Zwalić ci konia mordą?

Gość ...patologia z was...
Narazie nie, chyba ze dam ci szanse...a,mianowicie jesli dasz mi sposob na kaca i przestanie mnie cholernie napieprzac bania bede na tak

Gość sfgdsgsf
"haha proszę bardzo" to odpowiedz na tamtą obrzydliwą propozycję podszywa? na takie rzeczy to się musisz umówić z przemkiem22, czkawko mnie w to nie mieszajcie:P

Gość ...patologia z was...
Jak ja spac na kaca nie moge:( jestem na tak staralas sie:)

Gość sfgdsgsf
pewnie miał na myśli partyjkę szachów, to wszystko... umówcie się na kurniku ;)

Gość Koń na biegunach
Czyżby chodziło o mnie? :D

Gość jedną nogą w rowie
nie :D /to jeden z lepszych tematów :classic_cool:/

No ciekawe jakie trzeba miec szczeki by zwalic doroslego konia mordą btw. Teraz na tvp1 leci piekny program w nim mlode kozy lamy i mrowkojady! Piekne zwierzeta ;-)

Karmią mlodego kondora biednymi martwymi mysiami :-( paskudnik :-( chociaz ma symaptyczna twarz... i jeszcze misio brunanty ;-) na szczescie wegetarianin chciaabym takiego niedziwadka albo urodzic niedzwiedzia zamiast czlowieka moze to chore

Gość sfgdsgsf
czkawko, napisz potem jak wyszło... czy wszystko przebiegło pomyślnie... mam tylko nadzieję, że nie był to dylemat typu zrobić kupę teraz, przed wyjściem, czy po powrocie... ;)

Haha co za pomysl :-D nie nie to byla sprawa odmiany mego losu :-( jesli sie uda to oczywiscie napisze a jak sie nie uda to chyba tez napisze chociaz nie ma sie co chwalic porazkami.

Jaka degenarcja? Jestem najbardziej cnotliwa z tutejszych dziewczat ;-) moim powolaniem niestety jest zostac stara panna :-( ale doby trolling zawsze w cenie.zaraz zawine sie na chate bo teraz leze w jakims wigwamie i zwijam sie z zimna.:-( 😭

Oprocz kafe ostatnio przygldam sie tez bacznie showupowi :-( to mnie martwi duzo bardziej :O ide sobie zrobic herbate :-(

Gość fiihgfw
NIE Jesteś pojabaną zdzirą. Robisz show na kafe. Weż się za coś pożytecznego. Badz gwiazda ale nie na kafe, bo to raczej nie robi dobrego wrazenia

nie jesten gwiazda i nie apiruje do tego miana.ale z kafeterii nie moglabym zrezygnowac no z ta zdzira to przesadzasz :-(

Gość fiihgfw
odbijasz się wszystkim czkawką. Ale to tylko swiadczy o Tobie moja kochana, ludzie bez ambicji też istnieją. Nie, nie , nie będę miły bo jesteś pojabaną krową. Zakładasz pojabane tematy, robisz jakieś ankiety"tak lub nie" tylko pozniej policz głosy i wypierdalaj, bo się nudna robisz

Gość Demi Czkawkovato
Pani Czkawka to najporządniejsza kafeterianka :classic_cool:

Odrozniac sympatie od kultury - za trudne? Nie musisz byc mily, ale na moich topikach panuje pelna kultura, zadnych wyzwisk prosze ;-) 🌻.jeszcze 20 minut i za godzine bede w domu! Bede Was dalej zanudzac ;-) napisze o reklamie butow i rajstop!