Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinowe sprawunki

jakie menu na 30 urodziny męża? prosze o porady:)

Polecane posty

na początku maja mój maż kończy 30 lat, chciałabym zrobić mu imprezę urodzinową, taką niespodziankę:) zaprosić najbliższych znajomych, z nami jakieś 18 osób. potrzebuję pomysłów na menu:) żeby nie wyszło kosmicznie drogo bo na kasie nie śpię:( ale chciałabym aby jedzonko było smaczne i aby ludzie troszku pojedli:) ile kasy potrzebuję tak orientacyjnie na takie urodziny?

oj nie wymądrzaj się tylko coś poradź:P

od tego jest forum, a wy spadajcie wredne czarownice

Gość jutrokto
To ty znasz znajomych i powinnaś wiedzieć, jaki styl imprezy im najbardziej odpowiada. Co tu radzić, jak jedni mogą preferować sushi i krewetki, pod markowe białe wino; a innych uszczęśliwi piwo byle dużo i kiełbasa z grilla

Gość gość
bydlaki normalnie kobieta sie pyta o rade a tu same swinie!!!

Gość gość
np Przystawka: plaster lososia z cytrynka na salacie/rukoli z winegret albo sledz taki jakci wychodzi najlpiej zupa; krem z dyni z grzankami lub pomidorówka z lanymi kluseczkami glowne: poledwiczki z grzybami , kasza gryczana i buraczkami albo indyk z jablkami i morelami kopytka, salata deser: ciasto jakie umiesz - np plcek e sliwakmi albo sernik

Gość brak tolerancji wasza domena
Czytając wypowiedzi niektórych pań stwierdzam że jednak po drugiej stronie ekranu są dzieci albo niedouczone zakompleksione dewoty z ciętym językiem. Szukałam forum gdzie można pogadać o wszystkim i niczym lecz źle trafiłam. Ociosane tematy i plociuch - dziękuję i się wymeldowuję, pa! A jeśli dopatrzycie się w mojej pisowni jakiegoś błędu to proszę wziąść pod uwagę że w urządzeniach XXI w istnieje coś co nazywane jest AUTOKOREKTA i jako program ma prawo do błędu!

Gość gość
Tak, to jest jakaś masakra. Ja też szukam przepisów na 30-stkę męża, co w tym jest dziwnego? Tej dziewczynie musiało być bardzo przykro przyjmując taki nieuzasadniony hejt.

Gość gość2
Czy osoby ktore krytykuja są idealne?ja też poszukuje inspiracji i wcale sie tego nie wstydze!przede mna też30meza a nie zawsze trzeba tylko swoich pomyslow uzywac!

Gość Smutne kobiety
Nikt inteligentny nie odpowiada tak człowiekowi. Współczuję rodzicom za ich porażkę rodzicielska.