Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal.drewno

Kim Dzong Un odpali rakietę?

Polecane posty

Gość michal.drewno

Kim Dzong Un odpali rakietę? I rozpocznie się III wojna światowa?

nawet jak odpali to nic się nie rozpocznie. Dobrze wie, że jakby to zrobił, jego państwo przestałoby istnieć..

Gość I to własnie wkurz
Bo tylko potrafi gadać, gadać i grozić, a i tak nic nie zrobi... Rzuci bombke to rzucą na niego i będzie po zabawie, a raczej do grobu mu sie nie spieszy... Wkurzają tylko te ciągłe groźby a i tak nic z tego nie będzie

Gość michal.drewno
Nie wiem czy nic się nie rozpocznie. Jak dotąd wszyscy lekceważą Koreę Północną. Może być tak, że Korea zaskoczy czymś świat i wtedy dopiero będzie przerąbane.

Gość jeśli USA nie skończy
ze swoim agresywnym zachowaniem wobec KRL-D tylko będzie je pogłębiać to być może. Otóż wbrew temu co wielu się wydaje KRL-D ma prawo się bronić.

Gość michal.drewno
Zobaczymy czy dojdzie do trzeciej wojny światowej.

michał: przestań z tą wojną. Ludzie to mają... jak tylko jakiś konflikt to zaraz będzie wojna światowa i polacy będą umierać za wolność waszą i naszą...

Gość michal.drewno
Przecież ja nie chce żeby doszło do tej wojny. Ale wszystko się może zdarzyć. Ciekawe czy Polska zaangażowałaby się w tę wojnę. Pewnie tak.

Gość kajnia
nie wiem jak rakiety, na razie odpalil hakerow i straszy usa zeby film o nim nie wyszedl, tylko nie wiem o co tyle szumu przeciez ten film "Wywiad ze Słońcem Narodu" jest juz w sieci chyba trafil haker na haker i film od sony wyciekl do sieci i mozna go obejrzec tutaj http://videoway.pl/tli1bxe/5/1122 nie wiem czy to tylko reklama to cale zamieszanie w okol tego filmu, ale mozna juz go obejrzec :)

Gość gość
rakietę odpalić może, co miesiąc odpala. tylko z czym? wbrew pozorom broni atomowej nie ma. do tej pory udało im się zrobić dwie próby. jedna niewypał a druga pyknięcie z jedną setną mocy, do tego ładunki atomowe były tak wielkie, że tylko statek mógłby je przewieść. druga była siedem lat temu. dali sobie spokuj bo nie potrafią zrobić