Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina 123456

wasza waga w ciazy 31/32 tydzien

Polecane posty

Gość paulina 123456

Hey , chcialam was zapytac ile przytylyscie w ciazy ja w 30 tyg ciazy wazylam 77kg przy wzroscie 171cm teraz jestem w 32 i az boje sie isc do ginekologa zeby nie wystraszyc sie :) a jak to bylo /jest u was?

Gość paulina 123456
moja waga wyjsciowa to 63 kg zapomnialam napisac;)

Gość zxgcfhvjbkl
o, jak podobnie:) mam Twoj wzrost waga startowa 62 kg w skonczonym 31 tc waga 76 kg teraz pewnie wiecej, 36 tc, ale nieiwele - przestalam tyc :D a bylam przekonana,ze skoncze jako slon dziecie mi rosnie chyba z zapasow tluszczu ciaza jest nieprzewidywalna

Gość paulina 123456
tez bym tak chciala bo do 24 tygodnia przytylam 5 kg i teraz taki nagle wzrost wagi :o ogolnie nie widac tak to po mnie troche nogi mi spuchly i twarz mam okragla i brzuch jak pilke ale w ramionach jestem taka jak bylam

Gość zxgcfhvjbkl
nie martw sie ja tylam regularnie po 2,3 kg na miesiac

Gość paulina 123456
pierwsza ginekolog ktora mnie prowadzila kobieta okolo 87 lat juz by mnie dawno zbluzgala za wage bo powiedziala ze max 12 kg powinnam przytyc a wiem jak sie darla na moje poprzedniczki naszczescie zmienilam lekarza

Gość zxgcfhvjbkl
co wizyte pytalam,czy przypadkiem nie za duzo mnie przybywa zreszta na kazdej wizycie mialam nadzieje,ze lekarz zapomni o wazeniu i bardzo niechetnie, opieszale i na wyrazne jego polecenie stawalam na wage jak juz stanelam i zobaczylam ile waze to nei moglam zejsc i sie gapilam na te cyfry glowa do gory to juz z gorki, koncowka ciazy

Gość gotującanarzeczona
to ja jestem w 19 tygodniu i ważę już 75.8 :(

Gość mandra6
Ja startowałam z 68 kg, obecnie 36 tc i 9 kg na plusie

Gość paulina 123456
to tak jak ja z ta waga u mnie polozna wazy przy kazdej wizycie i musisz tam wejsc chodzby nie wiem co bo lekarz cie nie przyjmie ona niestety nigdy nie zapomina i ja tez zawsze przygladam sie cyferka haha:Da pozniej debatuje jaka jestem gruba ;c

Gość paulina 123456
mandra a ile wazylas zanim zaszlas w ciaze