Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabela76908

Czy z nim jest wszystko w porządku?

Polecane posty

Gość Izabela76908

Wstawia reklamy zakładów pogrzebowych, fotografuje cmentarze i trumny, ciągle wstawia linki dotyczące kanibalizmu, okultyzmu, pisze wiersze z motywem śmierci, przemijania, życia pozagrobowego, wampiryzmu, często też strasznie przeklina i wyzywa kolegów. Miałam go za fajnego, spokojnego faceta, zawsze był dla mnie uprzejmy, ale to, co pisze/ wstawia na fejsbuku i na swoim blogu wywołuje we mnie mieszane uczucia.

Gość Izabela76908
Jak myślicie, powinnam z nim porozmawiać? Mam wrażenie, że on zachowuje się strasznie na pokaz - zupełnie inny na co dzień, a inny w necie.

Gość GOGUS 31
W porządku to napewno nie.Lepiej ewakuowac się za wczasu.Pozdrawiam

Gość GOGUS 31
W porządku to napewno nie.Lepiej ewakuowac się za wczasu.Pozdrawiam

Gość Izabela76908
No właśnie tak się zastanawiałam. Mam bardzo różnych znajomych, o rozmaitych zainteresowaniach, kilku z nich ma opinię totalnych oryginałów, ale oni przynajmniej nikogo nie udają. On natomiast wydaje się mieć dwie twarze, w tym jedną niepokojącą.

Gość SW 1313
nie daj sobie ściągnąć majtek.

Gość GOGUS 31
To lepiej nie ryzykuj

Gość GOGUS 31
Już wiosna więc majtki niepotrzebne

Gość Izabela76908
Czuję się dość bezradna. Nie wiem na ile to poza, na ile prawdziwe zachowanie, czy zwykłe wygłupy, czy już jakieś zaburzenie. Nie podoba mi się to, że wyzywa kumpli od "kurwiów", "chujów", "śmierdzieli z małą fujarą" itp., bo tak inteligentny człowiek się nie zwraca do innych. Próbowałam udawać, że nie zwróciłam na to uwagi, nadal gadam z Pawłem jak kiedyś, ale czuję pewien niesmak, dyskomfort...

Gość GOGUS 31
ŻARTOWAŁEM Z TYM CHODZENIEM BEZ MAJTEK!

Gość Izabela76908
Spoko, nie jesteśmy na tym etapie znajomości, a ja nie jestem pierwszą lepszą, którą można do łóżka zaciągnąć. Niemniej, nie powiem, że mi się nie podoba.

Gość GOGUS 31
I tak trzymaj! Chodzisz na wiosnę w majtkach?

Gość Izabela76908
Zawsze noszę, cóż to za pytanie :P Nie róbmy zbytniej dygresji... ;)

Gość GOGUS 31
Napisz jakie są? Tak bez odrobiny dygresji.Pozdrawiam

no cóż był kiedyś w naszym kraju taki chłopiec..mówili na niego wampir czy łomiarz..nie pamiętam dokładnie. stara jak nie chcesz być zabita , ugotowana i zjedzona to znajdz sobie innego kolegę.

Gość GOGUS 31
Też tak sądzę...

Gość Izabela76908
Możliwe. Niemniej uważam, że powinien być sobą, a nie za wszelką cenę próbować udawać kogoś kim nie jest. Jego zachowanie uważam za niedojrzałe i niepokojące, tak jakby za wszelką cenę chciał szokować.

Gość karmelek2013
Albo wpadł w dziwne towarzystwo, o którym nawet nie wiesz, albo ześwirował. Tak czy siak, daj sobie spokój póki jeszcze nie jest za późno. Nie żebyś miała się obawiać, że zostaniesz przystawką, bądź daniem głównym (zależy od wagi ;) ) ale wpakujesz się w kłopoty i będziesz cierpieć. Skoro teraz już masz takie rozterki to co będzie jak związek stanie się poważniejszy. Im dłużnej tym ciężej zakończyć , no i pozostają blizny.

Gość Izabela76908
Mam nadzieję, że aż takich niecnych zamiarów nie ma, wydaje mi się, że raczej to jego poza wypracowana na potrzeby netu, co nie zmienia faktu, że mi się to nie podoba. Mogłabym pominąć te wpisy, skupić się na naszych realnych relacjach, które są dobre, w końcu do tej pory postrzegałam go za nieśmiałego, ale miłego i inteligentnego chłopca, ale ciągle przypominam sobie to wszystko i nie umiem udawać, że nic się nie dzieje. Kumpela śmiała się ze mnie i stwierdziła, że przesadzam. A czy wy podobnie byście zareagowali?

'"Możliwe. Niemniej uważam, że powinien być sobą, a nie za wszelką cenę próbować udawać kogoś kim nie jest. Jego zachowanie uważam za niedojrzałe i niepokojące, tak jakby za wszelką cenę chciał szokować." my tu mówimy o chorobie psychicznej rozumiesz? Ty tez chyba nie jestes normalna skoro osobie chorej psychicznie radzisz zeby byla sobą. LOL " Mam nadzieję, że aż takich niecnych zamiarów nie ma" osoba chora psychicznie raczej nie ma zamiarów. robi to co jej podpowiada chory umysł,...lub głosy z tyłu głowy. Wydajesz się być zupełnie nieświadoma :) przypominasz mi taką typową idiotkę z horroru, która nie zdaje soie sprawy z powagi sytuacji i zawsze w filmie umiera jako pierwsza z powodu swojej naiwności i głupoty.

Gość Izabela76908
No wiesz, nie do końca wiem co o kimś takim myśleć. Czy to już choroba psychiczna, czy zwyczajna próba zwrócenia na siebie uwagi? Jedyne, co wiem, to to, że nie podoba mi się to i ta znajomość zwyczajnie zaczyna mi ciążyć.

" Wstawia reklamy zakładów pogrzebowych, fotografuje cmentarze i trumny, ciągle wstawia linki dotyczące kanibalizmu, okultyzmu, pisze wiersze z motywem śmierci, przemijania, życia pozagrobowego, wampiryzmu, często też strasznie przeklina i wyzywa kolegów." to opis osoby chorej nie chcacej zwrócić uwagę. Kazdy normalny człowiek który chciałby zwrócić na siebie uwagę raczej by się zmęczył taką tematyką....kanibalizm??? uważaj na siebie

Gość karakumba makumba
to może być koleś opętany przez diabła, trzeba iść z nim do egzo

Gość NRTH123
Iza wspolczuje Ci, bo ewidentnie go lubisz Spytaj sie, czy to poza. Jesli tak - powiedz ze Ci sie nie podoba i oczekujesz zmiany. Powiedz, ze to Ci przeszkadza bo nie jest zdrowe. Zobacz jak sie potoczy dalej...

Gość Izabela76908
On, może już teraz niestety, jest dla mnie bardzo ważny. Niemal od samego początku go polubiłam, fajnie się nam gadało, okazało się, że słuchamy podobnej muzyki, lubimy podobne książki, filmy, góry itp. Nie ukrywam, że zdążyłam się zaangażować w tę znajomość i dlatego jest mi cholernie przykro, że okazał się kimś takim. Zawiódł mnie jako człowiek, przestałam dobrze czuć się w jego towarzystwie. Tak, muszę z nim pogadać przy najbliższym spotkaniu.

Gość Izabela76908
On, może już teraz niestety, jest dla mnie bardzo ważny. Niemal od samego początku go polubiłam, fajnie się nam gadało, okazało się, że słuchamy podobnej muzyki, lubimy podobne książki, filmy, góry itp. Nie ukrywam, że zdążyłam się zaangażować w tę znajomość i dlatego jest mi cholernie przykro, że okazał się kimś takim. Zawiódł mnie jako człowiek, przestałam dobrze czuć się w jego towarzystwie. Tak, muszę z nim pogadać przy najbliższym spotkaniu.

Gość Izabela76908
Sory, coś szwankuje z wstawianiem postów.