Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowa_mama_24

brak szyjki i rozwarcie 40 tydzień

Polecane posty

Gość kwietniowa_mama_24

We wtorek byłam u lekarza i dowiedziałam się, że szyjka się całkowicie skróciła i jest rozwarcie na 1,5 palca. Od 3 tyg mam bóle jak na miesiączkę, w ciągu dnia. W nocy zdarza się że idę wymiotować (3 razy tak było). Od 2 tyg chodzę na ktg ale nie rejestruje skurczy, dzisiaj też nic. Od jakiś 2h mam bóle podbrzusza jak na okres, napięty brzuch i dodatkowo cienkie pasma brązowego śluzu. Dzidzia się rusza normalnie. Chciałabym już urodzić, lekarz nie umiał mi odpowiedzieć za ile się może zacząć męczy mnie to czekanie już :( termin z OM mam na jutro.

znam ten ból:) termin miałam na 6 urodziłam 14. Tylko że u mnie zero rozwarcia i żadnych symptomów zbliżającego sie porodu. W piątek byłam u lekarza KTG nic nie wykazało no to do szpitala bo już tydz po terminie. W sobote trafiłam na oddział i usłyszałam czekamy jeszcze tydz...myślałam że sie zabije ale w niedziele w nocy odeszły wody i w poniedziałek trzymałam synka na rekach:) przyjdzie czas na Ciebie:)

Gość kwietniowa_mama_24
Mam dziwne przeczucie że urodzę w niedziele ;) dzisiaj położna jeszcze powiedziała, że jest jakaś masakra tyle kobitek rodzi po świętach i mam poczekać do niedzieli hehe. Może synek się zastosuje do tego;)