Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttt12

jak znależc dziewczyne??

Polecane posty

Gość ttt12

Da się jakoś znależć dziewczyne jestem 21-latkiem , jestem lekko nieśmiały w sumie to też lekko nudny czasem byłem mimo że niby poczucie humoru mam , nigdy nie miałem dziewczyny , a jak czasem udało się spotkać z jakąś z neta to zawsze byłem zlewany , w klubach albo na impezach albo takie poznawanie w realu to cięzko bo w sumie też mnie zlewają a szczególnie w klubach tam nawet choć zatańczyć to jest daj mi spokój ,w sumie to nie wiem jak znależc musiałbym być jakiś hiper śmiały itp. a ja tak nie umiem ? a w sumie czuje się troche samotny , co zrobić by każda mnie zawsze nie olewała?? jeśli o to chodzi.

Gość moze masz złe podejście
może jesteś zbyt bezpośredni? Ja to bym sie pobawiła na parkiecie, niewazne z kim. :D

Gość ttt12
tylko obojętnie z kim bym sie pobawił , z kim bym się spotkał z internetu itp. to zawsze jestem olany często z góry

Gość ttt12
z ta zbytnią bezpośredniościa to chyba nie , bliżej było by mi w odwrotną strone

Gość nephelia
nie szukaj,bo juz wtopiłes przez takie żalenie się,żadna normalna cie nie zechce a nienormalna tym bardziej

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
co to znaczy, ze ejsteś olany? w jakis posób ciebie olewają, te z internetu np.?

Gość ttt12
jedna mi napisała zebym sie odwalił,bo z takim ryjem to moge iśc do cyrku albo w heloween dzieci straszyć

Gość ttt12
a inna od razu pytała ile zarabiam i czy chce dwójke gotowych dzieci

Gość ttt12
masakra:-( gdzie znależć taka naprawde porządną,ładną,inteligentną dziewczynęn z klasą?

Gość ttt12
te powyższe to podszywy jakby co nephelia - ja przy dziewczynach się nie żale , w ogóle przy dziewczynach to raczej staram się być wesoły , tutaj prędz3ej się żale , poza tym pesymistyczny nastruj nie sprzyjanby być atrakcyjnym. przykładowo co spotkam się z jakąś panną to nawet jak postaram się by dobrze wypaść na spotkaniu , nie mam na myśli pokazywania siebie jakbym nie wiadomo kim był itp. ale pop prostu dopbrze wypadac , to jest zawsze totalna klapa , poza tym prawie każda dziewczyn już na spotkaniu sprawia wrażenbie jakby nie były mną zainteresowane. Dodam że do nie dawna cięzko bylo w ogóle doprowadzić do spotkania w realu z jaką koolwiek.

Gość ttt12
poza tym to jest często tak że niby łądnie poprowadziłęm czy to spotkanie czy to gadke w necie to zazwyczaj jest klapa , przynajmniej z ostatnią panną tak miałem

Gość fuckir
biedny chłopak,jak miałbyś ty jeszcze chłopcze drogi pieniadze,to te kurwy wyssałyby z takiego frajera wszystko w przeciagu paru chwil

Gość ttt12
ja bym im nic nie płacił tak głupi nie jestem

Gość fuckir
zrób to tak,nie szukaj na siłe,a zwłaszcza po portalach i ogólnie w internecie,poczekaj,wez sobie to na spokojnie,zapewniam cie ,że sama sie trafi,mozesz delikatnie pomóc,ale musisz wyczuć sytuację i że dziewucha naprawdę ci sie podoba,w innym przypadku umoczysz chłopie na długo,a nawet na całe zycie

Gość naucz sie pisać
naucz sie pisać po polsku, to może cos się zmieni w twoim życiu, bo na razie to wygladasz na lekkiego przygłupa

Gość fuckir
niestety,dla baby dorwac takiego goscia z kasą,to jak trafic szóstkę w lotto

Gość trelelelelelele
"masakra gdzie znależć taka naprawde porządną,ładną,inteligentną dziewczynęn z klasą?" a sam jesteś ładny, porządny, inteligentny i z klasą ??? :D coś wątpię......... no i pokaż zdjęcie ;) może masz za duże wymagania ????????? miałam kolege, który był brzydki, ciągle ściemniał, żył w bajce, charakter zwalony, dziecinny, a chciał laskę jak z wybiegu :D nie napisałeś dużo o sobie wiec skąd mamy wiedzieć jaki jest powód tego, że Cie zlewaja

Gość fuckir
ty pewnie tej kasy nie masz i miał nie będziesz,więc szukaj swego szcęścia,alleluja i do przodu

Gość ttt12
jestem ładny,porządny,inteligentny,nie masturbuję się,nie przeklinam,chodze do kościoła,pomagam rodzicom,dobrze się ucze

Gość tt12
ten powyzszy tekst to podszyw komus sie nudzi wudocznie do trelele ja tego tekstu co dalas w cytacie nie napisalem. poza tym w sumie to raczej mam problemy z niesmialoscia jakos dziecinnie to sie nie zachowuje a co do wygladu to wygladam raczejtroche mlodziej. do fuckir wlasnie zastanawiam sie nad taka opcja o ktorej piszesz by sie w ogole tym nie zajmowac

Gość fuckir
ty sie nie zastanawiaj,ty tak zrób, bo sie wpierdolisz w gówno

Gość tt12
no ok. xd od teraz dziewczyny mam totalnie w dupie , jak im zalezy to niech same sie staraja ja mam to juz gdzies. w sumie z tym dopomaganiu szczesciu to tez to piepsze po co jak pisalem wczesniej jak bedzie im zalezec to sie beda starac a jak nie to ich strata. co do trelelele ja zawsze staram sie byc soba i mam normalne wymagania nie oczekuje wcale nie wiadomo czego predzejdziewczymy takie sa ;p

Gość ttt12
ale po co nam sie starac to nie dziala i tak mnie oleja , tracenie czasu ,

Gość ttt12
taa facet bedzie staral sie o dziewczyne a ta go oleje i bedzie tym sobie tylko podbijac ego.