Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuck1988

158 cm 57 kilo

Polecane posty

Gość Fuck1988

Kurcze...nie jem dużo a mam cały czas taką wagę...Czuję się tłusto niestety... mam faceta, kocha mnie, ale i tak czuję się w swoim ciele jak gówno...

Gość malinamalineczka
bo to dużo. ja też tyle mam, a ważę 49

Gość abrakadabrada
Kurcze,piszesz o mnie.Oprócz faceta wszystko się zgadza

Gość Fuck1988
Sama kurcze nie wiem...mam zabiegany tryb życia i w ogóle, chleba białego, fastów i ziemniaków nie jem a taką zrytą wagę mam...

Gość ..elll
Mam 170 , waże 54 i uważam że za dużo. Niestety - powinnaś trochę schudnąć.

Gość Fuck1988
tylko kurde jak, jak już praktycznie nie mam czego ograniczać bo jem mało...a nie mam zamiaru się głodzić a potem jojo dostać...

Gość malinamalineczka
głodzenie nic nie daje, oszalałaś? wystarczą mniejsze porcje, mniej tłustego i słodyczy, a najważniejsze są ćwiczenia - uwierz mi. ja kiedyś ważyłam 58 i schudłam. nigdy więcej nie przytyję :)

Gość 158 też
Ważyłam kiedyś prawie tyle przez chwilę. Nie przesadzaj, nie jest źle. W życiu nie oglądało się za mną tylu facetów i nie słyszałam tylu komplementów co wtedy, chociaż mi się wydawało, że zbyt tłusta jestem. Teraz wróciłam do normalnej wagi i wcale szczęśliwsza nie jestem:-) .

Gość Fuck1988
słodyczy nie jem wcale...ćwiczyć ćwiczę...w biodrach mam 88 cm, w pasie 67, najgorzej w udzie...52...postaram się ograniczyć jeszcze bardziej i zobaczymy...

nie ograniczaj jedzienie, tylko bardziej zadbaj o jakosc. ja jem duzo ale dbam o metabolizm

Gość malinamalineczka
zmuś się trochę bardziej, pij zioła, wodę z cytryną ja nie lubię czuć się nawet odrobinę za pulchna :) zioła są super, pije po kilka kubków dziennie, jak chcę stracic ze dwa kilo, różne - mięta, melisa, bratek, rumianek, pokrzywa, osobno czy mieszane.

Gość Fuck1988
u mnie wygląda to tak: rano 2 wasy z szynką i musztardą potem batonik musli lub owoc potem jakaś zupa, albo pieczone bez tłuszczu mięso ( mam patelnię grillową) z warzywami, bez ziemniaków!!! na kolację grahamka z serkiem almette, paprykarzem albo czymś podobnym... kawę piję z mlekiem, bez cukru...piję tylko wodę...więc kurde nie jem dużo a wyglądam nieciekawie ( przynajmniej w mojej opinii)

a ja tak rano sniadanie: z 4 kawałkie chleba z czymstam. wracam ze szkoly to jeb co popadnie az sie najem, póżniej obiad i po 18 nic bo nawet glodna juz nie jestem. a jak mialam czas na odchudzanie to dodawalam do tego poł godz cwiczen

Gość malinamalineczka
a ćwiczysz? bo faktycznie jesz niedużo.

Gość malinamalineczka
dzięki, autorko. przydał mi się Twoj temat :)

Gość Fuck1988
cieszę się że temat się przydał...ja po prostu musiałam się wyżalić bo serio mnie szlag trafia ostatnio...za co mnie bozia zjebanym metabolizmem pokarała??

Gość malinamalineczka
widzisz.. jak ja przytyłam, to robiłam wszystko, by schudnąć, może to głupie, ale nie znoszę mieć nawet1 kg za dużo. Może idź do dietetyka? spróbuj, skoro diety nic nie dają. Moze jakis chrom, albo inne specyfiki? nie poddawaj się, skoro jesteś niezadowolona z tych kilogramów. powodzenia :)

I uważasz, że to tłusto? 88 w biodrach? 52 w udzie? fakt ze talia nie najlepsza, ale to jeszcze nie jest tak najgorzej mimo wszystko... Skoro te wymiary masz takie małe to chyba wszystko w cycki ci idzie

Gość maria izabella konopnicka
Ćwicz

nie wierze Ci.. nie mozna miec 158cm 57kg i tylko 88 cm w biodrach- przeciez to biodra chlopiece, proste - to gdzie Ty masz te kg?

Gość a ja tak mam:
63 kg, biodra 97, talia 71, a cycków prawie nic, to dopiero tragedia :o 🖐️

Gość a ja tak mam:
wzrostu zapomniałam - 168cm

Gość Radeck
Moja kobieta ma 165 wzrosty, waży 68 kg. W sumie to mi nie przeszkadza, ale jak namówić ją żeby spróbowała zrzucić parę kilo?