Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockandrollll

czy mu na mnie zależy?

Polecane posty

Gość rockandrollll

Poznaliśmy się na muzycznym forum, spotkaliśmy się przegadaliśmy dobre dwie godziny, było bardzo fajnie, zarówno ja jak i on wyraził chęć spotkania się ponownie. To było kilka dni temu dużo piszemy na fejsie i mówi mi np że jestem bardzo ładna,że chciałby mnie przytulić, pójść ze mną do kina, na spacer,że zaprosi mnie kiedyś do siebie do domku w górach,że mam słodkie,kuszące usta(nie całowaliśmy się) i tak się zastanawiam...czy to oznacza że jemu zależy? Ciagle pyta o kolejne spotkanie, wysyła smsy na dobranoc... Ale z drugiej strony... Dlaczego nie pocałowałby mnie w takim razie na pierwszej randce? Czy to oznacza,że zrobiłam coś nie tak?

Gość Rockandrollll
odpowie ktoś?

Gość japisze
Hm nie wydaje mi sie... może po prostu sie wstydzi Byłoby najlepiej gdybyś z nim porozmawiała

Gość Rockandrolll
Nie chcę wyskoczyć na początku znajomości z takim pytaniem do niego. Spotkaliśmy się dopiero raz, w środę znów mamy się spotkać. Po prostu zastanawiam się, bo to trochę dla mnie człowiek zagadka... Niewiele o sobie mówi.

Gość oj nie bądź taka wyrywna
na pierwszej randce raczej nie powinno się całować. Jeśli tego nie zrobił, to znaczy, że Cię szanuje! I że to fajny, wartościowy chłopak :)

Gość Rockandrollll
może faktycznie przesadzam. Stara już jestem(23 lata)on 30 a mam jakieś takie... rozkminy.

Gość Rockandrollll
Po prostu jakby unikał kontaktu wzrokowego ze mną, to mnie zaniepokoiło. Patrzył się przed siebie wówczas gdy ja siedziałam obok niego, czasem oczywiście spoglądał ale jakoś tak rzadko. Na do widzenia podał mi rękę. W zyciu bym nie pomyślała że mogę mu się podobać, ale niby pisze mi jakrozmawiamy na fejsie,czy przez telefon,że bardzo mu się podobam itp

Gość znawca tematu4888
nie pocalowal cie po to,by przeleciec cie na drugiej randce. przeciez to widac z daleka ze rozlozysz natychmiast przed nim nogi i pozwolisz zeby cie posiadl. i o to mu wlasnie chodzi. zaprosi cie do domku w gorach zeby pograc z toba w domino?? a zebys tak zaszla w ciaze i rodzila w meczarniach 15godzin jak nie myslisz. powinnas skonczyc znajomosc bo jakby cie pocalowal na pierwszej randce to mialby czyste zamiary,a tak to wiadomo o co mu chodzi.