Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatolkcza

robienie mebli na wymiar do kuchni, dla mnie czysty koszmar

Polecane posty

Gość anatolkcza

muszę się wygadać bo nie wytrzymuje nerwowo jestem w trakcie poszukiwania fachowca do kuchni aby zrobił nowoczesna zabudową z zabudowanym sprzetem rozmawiałam już z kilkoma i ręce opadają chcą się ode mnie dowiedzieć rodzaj płyt, grubość blatu, zawiasy itd wiem że są płyty lakierowane i półmaty ale też sa mdf lub obkładane folią więc chciałam żeby fachowiec ze mną porozmawiał i mi doradził większość chce żebym od razu podała na gotowo co i jak lecz ja się na tym nie znam więc siedze w necie i uczę się jakie są płyty do frontów niektórzy chcą wymierzyć kuchnię ale nie wszyscy , niektórzy chcą abym telefonicznie im wszystko podała a oni wycenią, powiedzą i ja się mam przez telefon zgodzić bo on na próżno nie będzie przyjeżdżał czy ja jestem nienormalna ? powiedzcie mi proszę :O jednemu fachowcowi podałam wszystko na maila , szkic wymiarów, projekt kuchni jak ma wyglądać i wiecie co mi odpisał ? "nie bardzo rozumiem tego projektu, czy to pani mieszkanie i pani kuchnia ? " ręcę opadają , spodziewam się że tej kuchni nawet w maju nie będe miała zrobionej

Gość anatolkcza
jestem z lodzi , makabra z tymi fachowcami drugiemu też wysłałam maila z projektem to mi odpisał "rozumię że kafelki , podłogę i wszystko też trzeba zrobić ? pisałam TYLKO ZABUDOWA wszystko już jest jak wy rozmawiacie z tymi ludźmi ? :(

Gość anatolkcza
mam wyremontowane całe mieszkanie i chciałam kuchnię, myślałam że po prostu pogadam z kimś i zrobi kuchnię jak bardzo się myliłam :( do maja nie znajdę fachowca i po prostu kuchnia będzie czekać a co za tym idzie nie mogę sie wprowadzić gdybym wiedziała że to taka ciężka praca -szukanie fachowca to zaczęłabym szukanie w lutym a tak trochę się sfrajerowałam

Gość anatolkcza
wiem o tym że za granice wyjechali miałam jednego znajomego , super fachowiec -zayebisty, inteligentny był u mnie ale nie może się podjąć bo wyjechał za granicę, jak się dowiedziałam to jakbym kopa dostała gdzie ja teraz znajdę człowieka ? ile netu muszę przewertowac, szukać opinii, łazić po znajomych , pytać , masa roboty :(

Gość Khadi
gdzie ty wynajdujesz takich fachowcow?? i te teskty zeby przez tel.podac wszystkie info??hehe chyba za duzo ktos ma klientow skora nawet nie chce im sie przyjechac,wymierzyc doradzic, co to za fachowcy co nie potrafia doradzic

Gość Khadi
najlepeij poszukaj kogos wsrod znajomych, taki fachowiec z polecenia bedzie najlepszy, napewno ktos kiedys robil kuchnie itp bo inaczej to trudno o kogos dobrego

Gość japkoo222
ja zamawialam kuchnie na wymiar nie obchodzilo mnie nic, przyszli pomierzyli zaznaczyli gdzie maja byc gniazdka, rozrysowali na scianie gdzie plytki maja byc, super 1 slowem, zamontowali wszystko OK:)

Gość anatolkcza
oglosiłam się na portalach w necie jeden fachowiec powiedział że przyjedzie przy okazji jak będzie koło mnie przejeżdżał ja mogłam się spotkać po 19 nastej a on powiedzial że będzie o 18 bo tak od kogos wychodzi więc był u mnie gdy mnie nie było tylko znajomy mu otworzył ze mną nie rozmawiał , nic telefonicznie mi powiedział i mam się telefonicznie zdecydować jeśli jestem zainteresowana nie rozumiem że nawet nie chce poczekać żeby sie ze mna spotkać, gdzies posiedzieć na kawie i przyjść do mnie po 19 tylko nie gada ze mną bo mu godzina nie pasuje bo musi być 18

Gość anatolkcza
plytki , kontakty, gres , wszystko jest , tylko nie mam zabudowy meblowej , zero fachowców, a jak juz jakiś troche lepszy jest to ma tyle roboty że zlewa wszystko

Gość anatolkcza
co mam robić ? :(

Gość ala_ma_koty_dwa
my byliśmy w salonie, który robi kuchnie na wymiar, tam mieli panią architekt, która zrobiła dwa projekty naszej kuchni (fronty wybieraliśmy sami, były wystawione, blaty też) wybraliśmy jeden i ta architekt rozpisała co trzeba kupić (tj. wymiary i rodzaje szafek, blaty, sprzęt kuchenny itp.-to co potrzebne) a na zrealizowanie zamówienia czekaliśmy 6 tygodni

Gość autorko prosze zostaw jakis
namiar na siebie,niedlugo bede robic kuchnie i tez sie zastanawiam nad jakims fachowcem,jestem ze zgierza

Gość anatolkcza
nadal siedzę w necie i szukam, czytam fora , sa meble Hackera podobno dobre ale sprzedaja je rózne salony w tym salony z obsługą beznadziejną z kosmicznymi cenami więc szukam gdzie mozna je kupić , podobno najlepsze sa małe stolarnie , ponieważ taki stolarz zrobi to samo co w drogim salonie tylko za mniejszą cenę a materiały i tak kupi z tych źródeł co te super salony moje gg zostawiam 2272950

Gość anettaaa80
Kurczę, to ja akurat nie miałam problemów z ekipą. Zrobiłam sobie biało-czarną kuchnie, taką jak na 1 zdjęciu http://www.verlani.com/galeria - akurat nie miałam problemów z projektantem i montażystą. Warto pytać znajomych o sprawdzoną firmę.

Gość sebo99
Pierwszy raz w życiu kupowałem meble specjalnie robione na wymiar w tamtym miesiącu. Chodziło o zabudowę kuchenną i szafę do przedpokoju. Wszystkim zajęli się panowie z firmy Anventa. Jak coś to na ich stronie jest cała oferta -www.anventa.pl. Moim zdaniem opłaca się. Mają konkurencyjne ceny, a co ważniejsze meble które robią są solidne. Nie jest to tandeta z Ikei, tylko porządne rzeczy.

Gość lenka159
Moi znajomi nie raz zamawiali kuchnie na wymiar i nigdy nie mieli takich problemów... My też chcemy zamówić kuchnię którą sami zaprojektowaliśmy. Chcemy się zgłosić do tej firmy http://www.lissy.pl/kuchnie Z tego co wiem robią naprawdę świetne meble z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal.

Gość Kasia239
Polecam Studio Goteborg z Warszawy. Duży wybór i bardzo fachowe doradztwo. Do tego projekt z wizualizacją. Terminy znośne, a kuchnia zrobiona naprawdę solidnie. Adres - www.goteborg-studio.pl

Gość gość
Jak urządzałam kuchnię to wiedziałam, że meble będą robione na wymiar. Zamawiałam je w Kuchnie A3, bo zrobili mi bardzo ładną i nowoczesną szafę do garderoby. Drugim argumentem żeby ich wybrać było to, że mam kuchnię otwartą na salon i potrzebowałam rady jak ją urządzić żeby nie odstawała stylem. I to był strzał w 10, bo nie wszystkie moje pomysły były dobre, a projektanci doradzili mi co zmienić w projekcie.

Gość gość
Dlatego lepiej zamówić i mieć z głowy, u mnie siostra w ArtCore zamówiła, wyszło super, meble na wymiar dają więcej możliwości urządzenia.

Gość gość
Wiesz co, ja bym doradzała firmę MJ, robili dla mnie meble na indywidualny projekt i jestem zadowolona. Wszystko jest dopasowane, w pełni udało się wykorzystać i tak dość skromny metraż. W zasadzie całe mieszkanie mam przez nich urządzone. Wysoka jakość materiału, mam nadzieję, że meble mi faktycznie trochę posłużą. Na stronie www.fajnemeble.net jest do nich tel i cała oferta.

Gość gość
Do nowoczesnej kuchni bardzo praktyczne będą parapety z kamienia. Bardzo ładnie wyglądają wizualnie i sa bardzo praktyczne. Ja wybrałam takie parapety zamówiłam w tej firmie http://www.vertimar.pl/.

Gość gość
Przeglądając sporo ofert z katalogów doszłam do wniosku, że naprawde, meble na wymiar to najlepsza opcja, bo mamy więcej możliwości, właśnie jak ktoś wcześniej wspomniał z artcore np tez przeglądałam oferte, to faktycznie realizacje projektów są tak różnorodne, ze do każdej kuchni się coś znajdzie.

Gość gość
Jeżeli ktoś szuka czegoś z Warszawy i okolic, polecam sprawdzić lamix meble i pana Roberta Cieżkowskiego (600 852 620) - nam robił kuchnie, w sensie, meble do kuchni i za niską cenę, a nawet bardzo jak an warszawskie klimaty otrzymaliśmy meble rewelacyjne!

Gość gość
Spadać spamerzy! Yebane archeologi!

Gość gość
Dobry stolarz jest w Kleczy koło Wadowic, mam na myśli firmę ze strony www.fajnemeble.net . Dobra obsługa, krótkie terminy realizacji, szeroka gama kolorów, frontów, blatów i tak dalej. Zamawiałem tutaj meble na wymiar do kuchni i wszystko pasuje jak ulał. Mają różne stylizacje od bardziej klasycznych po nowoczesne, także można sobie dobrać rozwiązania w zależności od tego jaki chce się efekt w domu uzyskać.

Gość gość
Na stronie meblejanas.eu masz prezentację firmy u której ja meble zamawiam już od jakiegoś czasu. Robią praktycznie wszystko ale konikiem są na pewno meble kuchenne na wymiar. U mnie rządzi klasyka, nawet mi agd dobrali takie bardziej w stylu retro, idealnie to ze sobą wszystko współgra. Oczywiście akcesoria solidne, markowe, nie jest to chińszczyzna, okucia Blum, dożywotnia gwarancja, cichy domyk itp.