Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imsoscearyhelpme

Czy mogę być w ciązy?

Polecane posty

Gość imsoscearyhelpme

Mam 18 lat, współżyje z moim chłopakiem od maja zeszłego roku. Czasami zdarza nam się to robić bez prezerwatywy, ale tylko na chwile. Ostatnio w marcu zrobiliśmy to dlużej, ale nie doszedł nawet po wyjęciu członka. Po tym dostałam normalnie okres. W tym miesiącu powinnam dostać okres ok 10 kwietnia. We wtorek się masturbowałam i po tym na majtkach zauważyłam trochę krwi - myślałam, że to okres, ale do teraz nie pojawiła się ona ponownie. Zastanawiam się czy mogę być w ciąży, bo wiem, że czasami podczas ciąży wystepuje normalnie okres. Ostatnio na imprezie nie smakowało mi piwo i nie miałam ochoty na papierosy, a normalnie na imprezach wypijam 3 piwa bez problemu i zazwyczaj pale do tego ok 5 papierosów. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Jutro zrobie test, ale chce wiedzieć już teraz jakie jest Wasze zdanie, czy moge byc w ciazy?

Gość imsoscearypleasehelpme
jakiej ankiety? po prostu napiszcie tak lub nie no :<

nie rzuciłam palenia i picia, nie miałam ochoty - to różnica. pytam seerio no

bo ja sie boje, ze moze ten sluz juz wtedy był jak on był we mnie, a w nim bywaja plemniki. pozniej to robilismy juz po okresie normalnie z gumka, ale wyjął penisa przed koncem

Podstawowa sprawa to wiedzę na temat zapłodnienia masz na poziomie przedszkola. Gdybyś miała jakiekolwiek pojęcie na ten temat to wiedziałabyś jakie informacje podać w celu ustalenia prawdopodobieństwa zajścia w ciążę. Idź się doucz

właśnie taka odpowiedz mnie zadowala :)

nie znam sie na tym, nie musze, młoda jeszcze jestem

jajeczkowanie wypada na okolo polowe cyklu , tzn. jezeli twoj cykl ma 28 dni to jajeczkowanie wypada prawdopodobnie na 14 dzien ( czyli 14 dni liczac od pierwszego dnia okresu ) , ale z uwagi na rozne okolicznosci ( stres , palenie , mala ilosc snu , antybiotyki , itp ) moze ono uledz przesunieciu i dla bezpieczenstwa zakladam dwa dni w lewo i prawo , czyli od 12 do 16 dnia , pamietaj , ze plemniki zyja nawet do 7 dni ( w sprzyjajacych warunkach , jakie panuja w pochwie ) sama odpowiedz czy mozliwe jest zebys byla w ciazy

Gość dfghhsss
" nie znam sie na tym, nie musze, młoda jeszcze jestem " hahahaha :D

Gość jagoda jagoda jagoda jagoda
spoko , mysle ze nie powinnas byc

ja kocham sie z facetami bez gumek i zawsze przed dojsciem wyciagaja i spuszczaja mi sie na piersi badz do buzi. w ten sposob w ciaze nie zajdziesz a i twoj facet bedzie mogl uwolnic ptaszka. Nie jestes w ciazy nie ma co panikowac. dla pewnosci mozesz zrobic test ciążowy.

Nie znam się, nie muszę? Jesli tak, to i seksu nie uprawiam, bo tez się nie znam i nie muszę....

Gość taka jakas madrala
Missimo ja kocham sie z facetami bez gumek i zawsze przed dojsciem wyciagaja ... przed wlasciwym wytryskiem jest szereg tzw. malych wytryskow , w ktorych oprocz sluzu sa tez plemniki , ktore MOGA zaplodnic , poza tym jak wiadomo stosunek przerywany ma mniejsza skutecznosc antykoncepcyjna niz gumka , poza tym jest jeszcze sprawa chorob wenerycznych takich jak AIDS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISSIMO 9999999999999999999 ty zrob sobie test na rzezaczke , hiv , aids i szereg innych swinstw , ktorych zapewne moglas sie nabawic przez ten czas !!!

jest tylko jedno ale, nie kocham sie z byle kim i byle jak więc jestem zdrowa. owszem mogłam wpaść i wiem że gumka jest bardziej pewna ale nie lubię jak ptaszek mojego partnera jest w klatce. bez gumki są lepsze doznania kochana :)

Gość taka jakas madrala
mon cheri wierzyc mozna tylko sobie