Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminkakakosajsoddas

Dlaczego tak sie dzieje.Sprawa o zwiazek.

Polecane posty

Dlaczego tak sie dzieje ze jak nie ma w domu meza to robie wszystko. sparzatam ugotuje obiad , zrobie zakupy.Jestem pelna zycia i energii. A jak jest w domu maz jestem bez zycia, nic mi sie niechce. Obecnosc mojego faceta w domu mnie drazni. Czuje sie jak kapec gdy on jest.

Gość saxas
Ją też tak mam,może on Cię nie docenia,krytykuje,osłabia bo dusisz w sobie złość na niego,jest toksyczny

mysle ze on mnie oslabia. bo ja chce cos w zyciu miec.do czegos dazyc. miec jakis cel. np. wyjazd na wakacje , kupno nowym mebli. powol malymi krokami to osiagnac. i mysle ze zycie jest fajniejsze pelniejsze jak ma sie jakies cele. on zadnych planow, marzen nie ma.

Gość saxas
Hmm ale szkoda życia i zdrowia,zmien męża rozmawiając z nim albo jeśli to nie pomoże to trzeba zmienić nastawienie,swoje myśli na pewne tematy,sgh ją mądra ale mój mąż też mnie osłabia,bo niezauwaza mnie,ignoruje i wolę jak jest w pracy niż obok,bo wzbudza we mnie źle myśli i negatywne emocje...

f

asa

mój mnie wkur... jak jest w domu... Dlaczego? Bo chcę, żeby troszkę czasu spędził z synem, i żeby czas wolny wykorzystał na maksa-ja mam Małego 24/7 i widzę ile on traci... Ale on po zabawia go maks godzinę i ma dość... Gra ważniejsza :/ ale cóż... Ja go opierdzielam, on mnie przez to przestał słuchać i co wyszło? Wróciłam z zakupów przed 20, On o 21.15 wychodzi do pracy, mówię do Niego-zapaliła mi się kontrolka, przelej pieniądze na swoje konto(był na komputerze, a z jego konta już się skończyły) i zatankuj, usłyszałam ok, więc się więcej nie odzywałam. On wychodzi i zdziwiony, że zatankować musi i wielce oburzony... Masakra, do tego trzeba się przyzwyczaić ;)

Gość chyba wiem o co Ci chodzi
Obecność męża przytłacza,mnie też to dotknęło i znudziło. Ale rada na to jest, zamiast przesiadywać w domu spędzamy czas na wspólnych wypadach - wycieczki rowerowe, narty, fotografia, basen... Czasami we dwójkę, czasami z naszym maleństwem, a czasami w gronie przyjaciół.

ale nas na to nie stac. na jakies wypady wyjazdy. prawka nie moze skonczyc. bo ciagle brak kasy.

Gość varka
chłop w chałupie, wrzód na dupie