Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nusia29

Czy pani domu urządzając imprezę

Polecane posty

Czy pani domu urządzając imprezę powinna również zajmować się dziećmi swoich gości??? Dręczy mnie to pytanie ponieważ ostatnio byłam na takiej imprezie , gdzie panią domu była moja bratowa , było mnóstwo różnych ludzi w tym para z 6 miesięczną dziewczynką. Impreza trwała gdzieś do 23 więc pani domu zaproponowała, aby maleńką położyć do łóżeczka w ich sypialni (sami mają dwuletnie dziecko więc łóżeczko w sypialni jeszcze stoi) Co 15 minut któreś z rodziców prosiło panią domu by poszła i sprawdziła czy ich mała śpi , (sami za przeproszeniem dupy nie ruszyli)... Po czym stwierdzili że wcale nie czują się na tej imprezie jak goście , a ja jako rodzina z panią domu powinnam sama z własnej woli pilnować czy ich dziecko jeszcze śpi czy się już obudziło.. Powiem szczerze że się oburzyłam bo również z mężem byliśmy gośćmi na tej imprezie....Co o tym sądzicie??? Czy pani domu powinna zajmować się również dziećmi swoich gości???

Gość ciemność widzę, widzę ciemność
Nie powinna, co to za durne podejście, jak chcieli mieć spokój na imprezie to trzeba było załatwić nianię i zostawić dziecko w domu. A jak nie to się na imprezę nie idzie i tyle, bo przychodząc z 6 miesięcznym dzieckiem sprawiają kłopot gospodarzom, nawet pomijając idiotyczny pomysł, jakoby gospodyni miała pilnować ich dziecka. Oburzająca i roszczeniowa postawa

Ja właśnie też uważam że gdy się idzie na imprezę z dzieckiem to się powinno samemu nim zajmować a nie zawracać głowę pani domu.. Co innego gdyby to może był jakiś kinder bal dla samych dzieci

Gość jutrokto
Przede wszystkim: z jakiej racji przyszli z dzieckiem, kiedy impreza była dla dorosłych? Co za prymitywy

Gość Byłam jako gość
Jak można przyjść do kogoś na imprezę z maleńkim dzieckiem?Co to za ludzie bezmózgowcy? Jeszcze stawiają wymagania żeby zajmować się ich dzieckiem! Bezczelni i tyle!