Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senka77

MASOWE WYSYŁANIE PACZEK POCZTĄ PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość senka77

Witam proszę o pomoc kogoś doświadczonego. Co jeśli sprzedaję przedmioty przez internet masowo np muszę wysłać na poczcie 15 paczek naraz? Czy mogą się uczepić? Bo w końcu kolejki są długie a zanim zostanie "odprawionych" 15 paczek nie mówiąc o np 50 to minie pół dnia. Ja obecnie mam tylko 5 do wysłania, ale chcę to wiedzieć w razie jakby sprzedało się więcej. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość niech wybiera
zadzwoń sobie na pocztę i zapytaj. Można zawrzeć umowę i jak się nadaje większą ilość to oni odbierają od Ciebie, z tym, że 15 sztuk, to jeszcze nie jest masówka.Ale zapytać możesz. Na WER zadzwoń, albo do swojego najbliższego UP. A niech się ludzie wkurzają, no bez przesady. A jak z firm na książkę 50 poleconych nadają to co. Też ludzie czekają.

Gość niech wybiera
zadzwoń sobie na pocztę i zapytaj. Można zawrzeć umowę i jak się nadaje większą ilość to oni odbierają od Ciebie, z tym, że 15 sztuk, to jeszcze nie jest masówka.Ale zapytać możesz. Na WER zadzwoń, albo do swojego najbliższego UP. A niech się ludzie wkurzają, no bez przesady. A jak z firm na książkę 50 poleconych nadają to co. Też ludzie czekają.