Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjfhdsfdsugfhdsughd

czy w tym na wesele

Polecane posty

Gość hjfhdsfdsugfhdsughd
wypowie sie ktos??

Gość Dominikanka Anka
Bazarowa tendeta ale jakby mnie na inna nie bylo stac to bym poszla i w dupie miala innych :D

Gość ja tam nie widzę
pomarańczy, czerwony przedostatni (jak dla mnie za ostry, dołączyć do tego krój sukienki, to wulgarnie) różowy ostatni (lepszy, ale nie trawię różu osobiście). Na wesele bym wybrała 2 lub 6, bo elegancki kolor (pomijam biel i czerń, bo w tej sukience odpadają kategorycznie).

Gość goplankaaa
ja pierdole, ale masz laska gust:O:O w takiej szmacie to co najwyzej pod latarnie:O

Gość gracjaelegancja
Sukienka jest ok , jeżeli jesteś mlodziutka to śmiało kupuj. Nie słuchaj tu ,bo w większości to zazdrosnice z nadprogramowym cialkiem po ciąży . Pisze Ci to ja , kobieta po 30 tce , ktora na imprezy zakłada kiecki powyżej tysiąca .

Gość jedwabnażorżeta
niestety zgadzam się sukienka pod latarnię...zresztą nawet te zdjęcia nie wiedzieć czemu robione są na łóżku :/

Gość goplankaaa
jasne, powyzej tysiaca:D:D:D: chyba tysiaca dziur wyzartych przez mole:D:D

Gość taka jakas madrala
TAK ale bez majtek !!!

Gość ja tam nie widzę
moim zdaniem przy kolorach 2 i 6 sukienka przestaje być wulgarna i jak to nazywacie pod latarnię. ale napisz, bo jestem ciekawa, który sama chciałas kolor?

Gość gracjaelegancja
goplanka- nie każdy tu ma 15 lat bądź siedzi na kasie w biedronce. Wiem , ze to złośliwość z mojej strony , ale nie napisałam tego po to by sie tu chwalić . Zależało mi , aby dziewczyna miała obiektywna opinie kogos kto wydaje dużo wiecej na sukienki. W dalszym ciagu podtrzymuje swoje zdanie i uważam , ze sukienka jest ok zwłaszcza w czerni.

Gość hjfhdsfdsugfhdsughd
MODEL 8

Gość hjfhdsfdsugfhdsughd
A NA POPRAWINY MOZNA ZALOZYC SKORO NA WESELE NIE ??

Gość ja tam nie widzę
aha, ja bym to nazwała pastelowym różem, ale nie wiem - może komputer źle pokazuje. na pewno lepsza niż ta czerwona wulgarna :) bo ta sukienka ma taki krój, że ostrożnie trzeba z kolorami, żeby faktycznie nie wyglądać jak spod latarni. ja uważam, że szybciej na wesele niż poprawiny, bo na poprawiny to bardziej na luzie.

Gość wiśnióweczka
sukieneczka w sumie nie wygląda źle, chociaż zdjęcia często odbiegają od rzeczywistości... ale za takie pieniądze może warto zaryzykować? Co do koloru, to ostatni jest ładny, taki koral/łosoś? chociaż ja wybrałabym granat. Na wesele nie poszłabym w takiej, może gdzieś na kawę z mężem ;-) tylko musiałaby być dłuższa z 10cm, bo dla mnie ta długość to tuniczka. Ale jeżeli jesteś młoda, niewysoka i zgrabna to kupuj ;-) ważne, żeby Tobie się podobała.

Gość hjfhdsfdsugfhdsughd
Nie no ta czerwona zdecydowanie odpada , zamowilam model 8 wiec juz odwrotu nie ma a tylko chcialam sie dowiedziec na jaka okazje ja zalozyc bo mam nie dlugo wesele wiec dlatego padlo takie pytanie .

Gość ja tam nie widzę
moim zdaniem to byłaby tylko na wesele czy imprezę, bo na codzien do pubu czy kina już bym sie tak nie ubrała. nie taki zły ten kolor w sumie, ale granat czy nr 2 nadałyby elegancji i tak w 100% by mi pasowały jako idealne na wesele.

Gość no bo tak to czasem jest__
strasznie krótka, to wygląda nieelegancko. Chcesz przyciągać spojrzenia podchmielonych mężów kuzynek, czy pokazać sie z klasą? Jeśli masz fajną figurę na pewno znajdziesz coś lepszego.

Gość iwonna
moim zdanie jest za krótka, jak będziesz tańczyć zacznie ci się podwijać, a to mało komfortowe Byłam jakiś rok temu na weselu gdzie dziewczyna była w takiej mini i jak stała wyglądała ślicznie, młoda, szczupła itd... ale jak wyszła na parkiet to wszyscy widzieli jej pośladki mimo że starała się naciągać tę sukienkę.

Tandeta. - KIEPSKA REKLAMA :-o - kiepski materiał - kiepski projekt (baskinka zdecydowanie poszerza w tym przypadku) - kiepskie połączenie pseudokoronki z tym czymś sztucznym.

Gość mamuulllkkkkkkkkaaaa
MAM TE SUKIENKE I ODRADZAM!!! JKUPIŁAM NA BAZARKU ZA 25ZŁ I NOSZE TO JAKO TUNIKE BO NA SUKIENKE JEST ZDECYDOWANIE ZA KRÓTKA TZN NIBY JAK NACIĄGNIESZ TO WSZYSTKO ZAKRYWA ALE ZROBISZ PARE KROKÓW I TYŁEK NA WIERZCHU!!! ŁADNA TO ONA JEST ALE TAK JAK PISZE JAKO TUNIKA!!!!

Gość pppychaczka
popieram poprzedniczkę,sukienka ładna ale jako tunika bo tez mam taką samą