Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenibynerwica

Czy aby na pewno nerwica?

Polecane posty

Gość zenibynerwica

Witam wszystkich! jakis czas temu zdecydowałam sie na wizyte u neurologa poniewaz zauwazyłam ze zaczyna sie ze mna dziac cos dziwnego . Od okolo 8 miesiecy stopniowo zaczeły pojawiać sie niepokojące objawy.Dodam że podczas wizyty u P.neurolog dosc dobitnie dała mi odczuc ze nie ma dla mnie zbyt wiele czasu i po okolo minucie rozmowy wsadziła mnie do wora z nerwicą,wydało mi sie to smieszne poniewaz z natury jestem osoba ktora dosc ciezko jest wyprowadzic z rownowagi,nie zauwazylam u siebie zadnych lekow,fobii,zlych mysli,problemow z sercem,oddychaniem czy tez wielu innych w tym natury gastrycznej. Otóż aby nie zanudzac wymienie objawy ktore pojawiły sie na przestrzeni czasu kolejno .Pojawiły sie problemy w postaci braku czucia w prawej stopie ktore z czasem ustapilo lecz nie do konca ,w duzej mierze do dzis nie mam czucia po zewnetrznej stronie,nastepnie pojawilo sie trwajace do dzis okropne zmeczenie mimo wielu godzin snu,nastepnie pojawilo sie calkowite zesztywnienie reki ,czasem strasznie bolesne przechodzace w brak czucia ,ten objaw wystapil okolo3x , w trakcie zaobserwowalam pogorszenie sie wzroku,dosc intensywne sniezenia przed oczami,ból przy poruszaniu w prawą strone szczegolnie w prawym oku,potem straszne bole kregoslupa(zrobilam zdjecie rtg przez podejrzenie przepukliny.nic strasznego na nim nie widac) okolo tygodnia temu pojawily sie silne bóle glowy ,zwłaszcza w pozycji lezacej,towarzyszyly temu szumy w uszach ,uczucie ,,dudnienie" (nie wiem jak to okreslic) .nie uzyskałam zadnego skierowania na dalsze badania,oczywiscie w miedzyczasie zarejestrowalam sie do innego neurologia.Czy ktos moze miał podobna ,,przygode" jak ja i wie co jescze moze powodowac takie objawy?pozdrawiam i z gory dziekuje

Gość jjjjjfbjkkb
a moze to bolerioza?

Gość mami-016
Zażywasz jakieś witaminy? Mnie się wydaję, że witaminy z grupy B by pomogły i magnez, bo mogą być niedobory, stąd te drętwienia. Na pewno trzeba sprawdzić u innego neurologa. Kiedy masz wizytę? Napisz na maila, mami-016@gazeta.pl

Gość zenibynerwica
neurologa mam w ten wtorek, witaminy zazywam regularnie od jakichs 3 lat,staram sie zdrowo odzywiac itp wiec sama bylam zdziwiona skad te wszystkie objawy ,dodatkowo pojawily sie w ostatnim czasie problemy z zawrotami glowy i utrzymaniem rownowagi