Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryk stary Pryk

Ranking największych snobów na forum o macierzyństwie

Polecane posty

Gość pryk stary Pryk

Dawajcie swoje typy : woman in black mireczkowata 30 latka

Ja:) jestem raz na tydzień albo dwa ale chyba sie nadaje, tymbadziej ze odchodzenie od schematu matki polki:) :) :)

Gość Dorotka z kokotka
nie kojarzę żadnych tych osób, Mama Nasturcja wiem, że niby nic, ale czasem napisze co nieco i widzę że trochę snobką jest...taką zapatrzoną w swoje dziecko, ubrać najlepiej, nakarmić drogimi deserkami i siedzieć w domu, przedszkole prywatne a ona siedziec w domu bedzie, bo nie musi pracowac...a mąż zarabia dużo...tyle wywnioskowalam z jej opisow..

Gość pryk stary Pryk
woman in black chwalila sie,ze odklada po 500zl dziecku przez 5 lat i ma juz kupe forsy,ze byla w disneylandzie i wyśmiała kobiete,że zarabia 1200zł i brakuje jej na życie :(

Gość Weźcie przestańcie
wy naprawdę wierzycie w to że każdy tu jak na spowiedzi prawdę deklaruje ? :D Ta co sądzi że jest bogada w rzeczywistości o tym marzy i tworzy drugą rzeczywistość na kafe a wy łykacie wszystko jak idzie.

Gość pryk stary Pryk
Może rzeczywiście ona zmyśla to wszystko?

Gość no a ściany?
albo czerwony portfel chwaliła się ,ze wypierdala jedzenie na smietnik,a mi łzy poleciały bo człowiek niedojada pod koniec miesiąca mimo,że pracuje bo za mało zarabia.....