Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choraaa

Pomożecie??

Polecane posty

Gość Choraaa

Witajcie Mam Problem,od jakiegoś czasu proszę administratora forum aby usunął mój stary temat który stwarza mi wiele problemów,ponieważ jestem bardzo poważnie chora założyłam ten temat na tym forum opisując swój problem,ale nie liczyłam się jak ludzie bendą podli i jak zaczną wyśmiewać mnie z mojej choroby która jest bardzo ciężka,no i bardzo chciała bym usunąć ten temat,a już nie wiem gdzie się zwrócić,tym bardziej że kiedy w googlach wpisuję swoją chorobę to ten temat jest jako pierwszy i czyta go dużo ludzi a potem wysyłali mi okropne maile itp,bardzo zle się przez to czuję :( został usunięty jedynie mój mail z tego tematu ale tak bardzo chciała bym aby znikną cały ten temat :( Gdzie ja jeszcze mogę w tej sprawie napisać proszę pomóżcie :(

Gość norroo
idź do psychiatry bo na psychologa już chyba za późno

Gość Choraaa
Wiesz co :(((

Gość Choraaa
norroo życzę ci abyś szybko śmiertelnie zachorował !! I żeby ktoś tak ci napisał wiesz :(

Gość norroo
ale o co ci chodzi musisz mieć jakieś schorzenie psychiczne że ci przeszkadza jakiś głupi temat na kafe

Gość Moderrator
Daj link na ten temat

Gość Szalonaonaaa
Kochana nie orzejmuj sie ludzmi sa ludzie i nie ludzie tak jak Ci dwaj tepaki co sie wyzej wypisuja...nie ma co im zyczyc zle...sami sobie swoja madroscia szkodza...ja jedynie co ci moge poradzic to niewchodz tutaj nie pisz nie odpisuj niereaguj i nie wiem jaka masz chorobe bo nie czytalam ale zycze Ci duzo zdrowka!!! nie przejmuj sie tymi podlotkami!!!!! p.s. jak macie zamiar mi cos odpisac prosze bardzo mnie to delikatnie mowiac je bie :) pozdro

Gość Choraaa
myśl co chcesz ale właśnie osoby z tego forum tak mnie dobili :((( ah

Gość Choraaa
Szalonaonaaa,niestety w tym temacie podałam swojego maila no i się zaczęło głupie pisanie wyśmiewanie z tak okropnej choroby :( mi jest przykro hmm nie wiem jak by ktoś miał dobra psychikę wiedząc że niedługo umrze a takie niektóre ludziska potrafią jeszcze dobić :( A Ja pytam tylko gdzie mogę się zwrócić o usunięcie tego tematu i o nic więcej :(

Gość norroo
nie łatwiej zmienić maila

Gość Choraaa
właśnie maila napisałam pod tematem,(nie pomyślałam) no i ktoś zaczął mi wysyłać paskudne maile o mojej chorobie nie myśląc o tym jak bardzo mnie jeszcze tym dobija :( Szukam jeszcze jakiegoś maila do administratora ale nigdzie nie potrafię go odnaleźć,