Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka autoreczka!

Ślub- strach zaglada mi... W zęby...

Polecane posty

Gość Taka autoreczka!

No chyba wszystko co w temacie... Nie wiem od czego zaczac.. Zwariowac mi przyjdzie... Doswiadczonych PROSZE O PARE INFORMACJI

Gość Taka autoreczka!
Jak sie zorganizowac.... Itp..

Gość norroo
masz przecież matkę i teściową

Gość Taka autoreczka!
Uu.. sadzilam, ze czegos sie dowiem.. Niestety nie mam mamy, a tesciowa jest za granica i nie bedzie sie udzielala... Gdybym miala kogos doswiadczonego w moim otoczeniu byloby mi latwiej, ale tak ne jest. Prosze podpowiedzcie mi pare rzeczy, tyle tu kobiet, meżczyzn , a nikt nie moze ze mna pogadac? Czy naprawde potraficie sie wypowiadac tylko na tematy zwiazane z sexem..

Gość Taka autoreczka!
Koscielny i cywilny

Gość Taka autoreczka!
Cywilny juz mamy zalatwiony z koscielnym tez problemu nie ma, sale tez juz mam i tylko kucharki i kelnerki... ogolnie to problem z weselem od czego zaczac tego jest tak duzo.. i kiedy zaproszenia rozsylac, wszystko... Wesele mamy za 6 miesiecy..

Gość Słownik frazeologiczny
Matko, strach zagląda w OCZY, w zęby to darowanemu koniowi się nie zagląda...

Gość Taka autoreczka!
A mi strach zaglada w zeby.. Kelnerki i kucharki juz mam.. Tak sie wlasnie zastanawiam, aby rozeslac je tak 2 m-ce przed.. Tylko, ze to trzeba chyba do kazdego jezdzic i osobiscie wreczac.... Chyba?? Jak Ty ro robilas?

Gość Zero w Was humoru...
Boze na pierwszy rzut oka widac, ze ten opis jest specjalnie... Juz sie tak nie chwal, ze tak dobrze, znasz przyslowia dzieciaku

Ja Ci powiem jak to bylo u mnie. Najpierw poszlismy z obecnym juz mezem do ksiedza ustalic wszystko. Potem zabralismy sie za liste gosci,wybor swiadkow,starostow. Gdy to juz mielismy zaczelismy szukac domu weselnego,potem zdspolu,kamerzysty. Nastepnie suknha i garnitur.Pozniej zaproszenia,dekoracja auta,menu. Na sam koniec fryzjer kosmetyczka.

Gość Taka autoreczka!
No wlasnie i tu mnie ratujes, na szczescie jedna co mi wyjasni.. Dziekuje Ci, choc to nie wiele, ale ta organizacja.. A co do tych zaproszen.. My obecnie mieszkamy za granica, za bardzo czasu sie nie mialo by za wszystko sie zabrac a raczej powinniesmy juz dawno.. Na szczescie cywilny i koscielny plus sala itp sa zalatwione, co do doekoracji.. Jeszcze nie.. Masakra czuje, ze chyba przyjdzie mi zwariowac..

Gość filifioooonka
Jest tu taki dział jak "śluby i wesela"...

Gość Taka autoreczka!
Jesli ktos nie chce nie musi tu zagladac i sie wymadrzac. Wiem, ze jest taka zakladka i rowniez z niej korzystam.

spokojnie dasz ze wszystkim rade. Jezeli np.bedziesz wysylac zaproszenia to mozesz wczesniej zadzwonic i uprzedzic ze wyslalas i przeprosic ze nie moglas wczesniej. Najlepiej spisz wszystko na kartce co masz jeszcze zalatwic. I proponuje abys tez zapisala sie na probna fryzure abys nie byla pozniej rozczarowana.

Gość bgfdsss
ile macie lat?

Gość Taka autoreczka!
Dziekuje za rady, gdybym miala jakiekolwiek pytania, to mam nadzieje, ze bede mogla jeszcze na Ciebie liczyc :) raz jeszcze dziekuje. :)

Gość Taka autoreczka!
A skad pytanie? Jesli masz zamiar pisac cos w stylu o braku odpowiedzialnosci itp. To prosze daruj sobie, bo nie znasz mnie i mojej sytuacji.. Dziekuje.

Gość O! Jejciuniuu!!
Pewnie, ze dasz rade :) pamietaj o kamerzyscie i lepiej abys sobie go juz teraz szukala bo mozesz miec nie zle jaja na filmie...

Gość O! Jejciuniuu!!
Hahah dokladnie :D o nich nie zapomnij ;)