Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a gdyby ktos powiedzial ci

nie chce sie kochac z wygody

Polecane posty

Gdyby mąż wam powiedział że nie chce sie kochać bo nie ma z tego przyjemności,a on nie będzie sie zmuszał bo trzeba sobie życie ułatwiać...i nadal nic w temacie,już 3 miesiące bez seksu i nie zapowiada sie.jeszcze ponoć urazilam gp ostatnio coś mowiac i nie chce sie znowu poczuć zle..

Gość To zapytałabym czy w takim
razie zadba o żonę bo ta nadal ma z tego przyjemność więc jezeli wielmozny pan mąż może to niech pokwapi sie popieścić żonę a jeżeli i tego zaniecha to rozwód bo oschłość uczuć jako pierwsza daje znać właśnie kiedy jedna ze stron oddala się fizycznie od drugiej.

Dodam że urazilam go ponoć w czasie ostatniego seksu mówiąc coś co nie miało na celu go urazic...ale powiedział ze pamięta i ją wszystko zniszczylam,on chciał a ją zniszczylam i koniec tematu seksu że mna

Powiedziałam że podczas ostatniego razu sie nie starał,nie dawał z siebie dużo,zarzucił mi klamstwoi

Gość Vk kl v
Wyjebalabym męża z domu, wzięła rozwód kościelny i ulozyla sobie życie z pelnowartosciowym mężczyzna. Nie chce cię martwić ale prawdopodobnie wyszłam za geja.

Może boi się, że nie będzie potrafił Cię zaspokoić? Powiedziałaś mu wtedy, że nie dał z siebie wszystkiego. Możliwe, że obawia się, że przestał byś dobrym kochankiem i znowu nie będziesz zadowolona.