Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytania do pań

Czy zrobiłabyś to dla partnera?

Polecane posty

Gość Pytania do pań

1. Posiadać kochankę, gdybyś została sparaliżowana do szyi? 2. Nasikać/oddać stolec na swoje piersi? 3. Zrezygnować z posiadania dziecka, gdyby on nie chciał go nigdy mieć?

Gość wariatka.sz
1. Mój partner wie, że ma mnie wtedy zabić. 2. Nie 3. Trudno mi sobie to wyobrazić, bo sama nie chcę dzieci

Gość wariatka.sz
poprawka: nasikac bym dała, byle nie na twarz. Ale kontaktu z kupa sobie nie wyobrażam :O

Gość Kupkacz
Czemu? Co za różnica czy siki czy kupa?

Gość heloiza999
1- tylko prostytutki z warunkiem dostarczenia rachunku. dlaczego? bo ma płacić za seks, w innym razie jak wda się w romans to dojdzie do zdrady emocjonalnej, a tego bym w takim stanie nie zniosła 2- nasikać może tak, byle na twarz nie leciało...kupę nie. 3- zmodyfikuje- czy zgodziłabym się na dziecko mimo, że sama nie chce....na jedno, ale trochę na moich warunkach, skoro tak bym się poświeciła- moje ciało w końcu i większe konsekwencje po mojej stronie. pomoc, asysta, wdzięczność, przejęcie połowy obowiązków, bezdyskusyjna zgoda na dokarmianie i na cesarkę, ma płacić za lekarzy, plus porozmawiać ze mną o moich problemach i o tym, że boję się być mniej kochana. no i tylko w 35 roku życia minimum

Gość wariatka.sz
W sumie... kupka nie byłaby taka zła :)

Gość akurat dzieci nie chcę mieć
więc powiem o odwrotnej sytuacji: dla faceta nie zmuszę się do posiadania dzieci tak samo jak nie zmusiłabym się do rezygnacji z nich. widać nie bylibyśmy odpowiednio dobrani skoro różnimy się w tak poważnej kwestii 1.na kochankę czy prostytutkę nie zgodziłabym się, bo w odwrotnej sytuacji nigdy bym nie pomyślała o zdradzie. aczkolwiek też jestem zwolenniczką eutanazji 2.i nie, nie pozwoliłabym sobie nasikać czy cokolwiek na biust xxxx szukam kogoś podobnego do mnie, nie mam zamiaru całe życie naginać się wbrew samej sobie dla kogoś samo jak nie mam zamiaru by ktoś naginał się do mnie. proste

Gość akurat dzieci nie chcę mieć
*tak samo

Gość 4rfgrf
1. tak 2. nie 3. nie Wprawdzie pytanie do kobiet ale też mam ochotę odpowiedzieć. Bardzo chcę zostać ojcem więc szukałbym kogoś kto chciałby zostać matką w przyszłości.

Gość ejże
Kto Ci te pytania do łba wcisnął??