Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciaza

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość czy to ciaza

Witam kilka dni po zakończneiu sie sluzu plodnego zauwazylam u siebie niebieskie zyly na piersiach. Dzis tez zwrocilam na nie uwage. Nie wiem czy byly wczesniej, nie zwracalam uwagi ale wydawalo mi sie ze nie. Dopiero za tydzien powinnam dostac planowo miesiaczke ale cykle mam nieregularne. Dzis boli mnie podbrzusze jak na kilka dni przed okresem, w dodatku mam bole zoladka od jakichs 2 tygodni (mozliwe ze to przez nerwy, juz tka kiedys mialam) oprocz tego mam hustawki nastrojow jak przed okresem i chce mi sie ciagle jesc (tak samo jak przed okresem). Jednak boje sie ze to mimo wszystko moga byc pierwsze objawy ciazy... czy to mozliwe ze tak szybko? Dodam ze nie uprawialam seksu tylko 1 raz petting, ktory mial miejsce jakies 2 tygodnie temu...czy to mozliwe zebym byla w ciazy? :(

Gość czy to ciaza
przepraszam ze tak chaotycznie napisalam ale denerwuje sie...

Gość czy to ciaza
wiec od czego te niebieskie zyly.. ponoc duzo kobiet je mialo we wczesnej ciazy.. moze sie juz nakrecam ale wczesniej ich chyba nie bylo :( w dodatku wczorajszy ból brzucha,a okres powinnam miec dopiero za kilka dni...

Gość ania.doradca.ladeevit
Objawy, które opisujesz nie są charakterystyczne i nie potwierdzają ciąży (zrób test lub idź na badanie krwi).