Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krucho z kasa

40 zl na tydzien na jedzenie_ co kupic?

Polecane posty

Gość krucho z kasa

Na przyszly tydzien stoje krucho z kasa, bo zostaje tylko 40 zl na jedzenie na dorosle osoby. Z produktow suchych mamy makaron, ryz. Sa tez kostki rosolowe. Co kupic zeby przetrwac ten tydzien?

Gość gjhhfigh
a ciebie musztarda cos ugryzlo?? czy ci maz rano nie chcial zrobic??

Gość krucho z kasa
Mam jeszcze kukurydze w puszce.

Weź się do roboty obiboku i nie wysyłaj męża na zakupy, tylko sama zapierdalaj, a nie tracisz czas na kafe. 🖐️ 🖐️ Btw. Idę na zakupy.

Gość krucho z kasa
help

Gość Anntii
Kup kurczaka masz z niego korpus i skrzydla na zupe dwa uda piersi.zrob rosol na korpusie na drugi dzień wsyp barszcz i masz inna zupe jak zjecie to zostaja skrzydelka na kolejna zupe krupnik. A zupa cebulowa z grzankami tez jest super i tania.zostaja ci uda upiecz udus z np.marchewka i ryz a z piersi to juz burza pomyslow.

Gość gjhhfigh
tak sie sklada ze dzis pracuje a maz ma wolne.Skoro wy macie kase i nie musicie liczyc kazdej zlotowki to gratuluje i nie zycze ci zebys znalazla sie w mojej sytuacji,kiedy z kasa zle.Wiec nie wyzywaj mnie od kretynek bo ja cie nie wyzywam.

Gość krucho z kasa
a na sniadanie owsianka by byla najtansza? a co z kolacja?

Gość gjhhfigh
moze tosty?? chleb,troche sera,pieczarek.Albo makaron podsmazany z jajkiem,my lubimy?? ewentualnie omlet z 4 jajek na was dwich,dosc sycace

Gość Anntii
Piersi pokroić w kostke dodaj kukurydzy daj jajko dwie łyżki mąki wymieszaj oregano vegete i smaz kotleciki bardzo duzo wychodzi.na sniadanie omlet. Czyli kupujesz kurczaka jajka ziemniaki

Gość Anntii
Nie musze osz zedzac choc mam to za sobą i nauczyłam sie oszczednego i smacznego gotowania

Gość krucho z kasa
w sumie kurczaka powinnam dostac za jakies 12 zl 1.5kg, to zrobie jak Anntii pisalas, a jajek z makaronem od gjhhfigh jeszcze nie robilam. w sumie pieczarki teraz tez tanie, mozna cos kombinowac. dziekuje dziewczyny. mysle, ze jakies tanie danie mozna urozmaicic.

Gość nepheliaaa
kapłani i poitycy w tej sytuacji kaza -miejcie jak najwiecej dzieci , rodzcie co roku-bo dzieci wychowuje sie powietrzem

Gość Anntii
No i super z ziemniaków to full do zrobienia dokup mąkę i jajka .....placki kluski slaskie koptyjski itd a pierogi kostka sera i juz .........kurczak jajka ziemniaki ser maka 40 zeta starczy i na chleb zostanie

Gość Anntii
A i mleko kup