Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yolooo

pomóżcie mi o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość yolooo

Sprawa wygląda tak. Kilka lat temu gdy poznałam moje faceta spotykaliśmy się ok 4 mies bez zobowiązań. Miło spędzaliśmy czas, był seks, dopiero po pewnym czasie przerodziło się to w coś większego. W międzyczasie dowiedziałam się że spotykał się wtedy jeszcze raz na jakiś czas z ex. Machnęłam na to ręką, bo ja też się z kimś widywałam a nie byłam pewna jak nasza znajomość się rozwinie. Później kilka lat sielanki, naprawdę udanego związku. Ani jednego dnia nie czułam, że kłamie, że mnie zdradza, kontaktu z ex nie miał żadnego. Rozstaliśmy się jakiś czas temu, ja po pewnym czasie zaproponowałam spróbowanie odratowania tego związku. On nie chciał. Kiedy ja odpuściłam on zaczął pisać, proponować spotkania. Widujemy się, rozmawiamy niemal codziennie. I co w tym wszystkim jest najlepsze? wiem, że on się z kimś spotyka. Czyli robi mi to samo co kiedyś robił swojej ex... Powinnam już dawno kopnąć go w d.... ale nie umiem... tęsknie za nim, kocham go, chce z nim być a jednocześnie czuje się jak idiotka, bo nie wiem w co on gra. Czeka mnie z nim ciężka rozmowa i nie wiem jak to rozegrać :(

Gość risserto
a możesz o czym innym napisać? Nudne te prowokacje o facetach, rozstaniach i zdradach Nie ignoruj tych próśb,chyba za darmo tego nie piszesz A na kafe coraz nudniej.