Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która gra lepsza

Która gra lepsza: Lego Minotaurus czy Ramses Piramid?

Polecane posty

Gość która gra lepsza

Szukam prezentu dla 6-letniego chrześniaka, nie mam kompletnie pomysłu. Ma bzika na punkcie piłki i Messiego, chodzi na treningi, ale ma w domu już chyba wszystko co jest związane z piłką. Na necie znalazłam, że te gry są hitem, ale nie wiem która. A może macie inne pomysły?

Gość która gra lepsza
ej pomóżcie :(

Gość nie jestes
moze zwroc uwage na wiek , od ktorego poleca sie te gry, bo obie sa polecane dla dzieci od 8 roku zycia, Minotaur chyba nawet od 10 wiec to nie jest zbyt dobry prezent dla 6 latka.

Gość która gra lepsza
Wiem, widziałam od jakiego wieku są te gry, niestety, albo może i stety gry typowe dla 6-latka odpadają, bo on się przy takich nudzi. To muszą być gry trudne, bardziej ciekawe, skomplikowane, bo takie proste jak dla 6-latka to on rozkminiał w wieku 4 lat. On jest naprawę bardzo inteligentny. Od roku to on nas w monopol dla dorosłych rozwala.

Mamy kilka gier z lego i przyznam ze piramidy sa cieniutkie :-( o ile gra lego roboty czy magikus , owce czy cmentarz byla ciekawa dla 4-5 latka (na opakowaniu od. 6 lat - wg mnie za proste jak na 6 latka) piramidami jestesmy rozczarowani :-(

Gość która gra lepsza
Dzięki blondyna. Jak cienka to odpada. Dla tego małego geniusza gra jednak musi mieć jakiś dreszczyk :P